Nemilosul Istanbul episodul 29 (rezumat)

6,636

Nedim este eliberat după ce Seniz își retrage plângerea făcută împotriva lui.
Seniz spune familiei că a ales să îl ierte pe Nedim pentru Agah dar cu excepția lui Damla toți își dau seama că altul este motivul. Damla insistă să se întoarcă acasă însă ea nu vrea iar Agah îi permite să stea în apartamentul lor.
Cemre merge să o întrebe ce pune din nou la cale. Tot atunci și Oya a mers să îi spună să stea departe de Nedim iar Cemre le aude discutând despre faptul că și-a retras plângerea fiindcă Oya a amenințat-o că altfel va spune de relația ei cu tatăl lui Nedim. Acum află că tot ce i-a făcut lui Nedim a fost ca să îl facă să uite că i-a văzut împreună și nu ca să îl protejeze pe Cenk.

Oya bănuiește că Cenk și Nedim sunt frați și le face un test ADN. Când Cemre merge la cabinetul ei, găsește rezultatul testului și se hotărăște să facă tot ce este nevoie ca să îi împace.
Nedim este foarte supărat pe Agah pentru că l-a crezut vinovat și îi declară și lui război. Următoarea zi, merge împreună cu Ceren la firmă. Seara, îl invită la cină pe un tip, Yusuf, cu care a încheiat o afacere fără știrea lui Agah. Acțiunile lui îl deranjează pe Agah tot mai mult. Cenk îl umilește în fața lui Yusuf spunând că nu știe nimic despre mediul afacerilor. Yusuf pare să fie un escroc care va profita de neînțelegerile lor și de naivitatea lui Nedim.
Cemre îl învinuiește pe Cenk pentru că a provocat din nou o ceartă. El îi reproșează că îi ia partea lui Nedim iar Cemre îi spune că s-a săturat de căsătoria lor falsă și vrea să divorțeze. Cenk acceptă deși e devastat că o pierde. Ceren se impacientează când află că vor divorța fiindcă se teme că și Nedim va divorța de ea, pentru a fi cu Cemre.
Cemre încearcă apoi să îl convingă pe Nedim să renunțe la răzbunare dar el îi spune că nu mai are dreptul să îi ceară nimic fiindcă atunci când el a vrut să renunțe și i-a propus să fie împreună, ea l-a ales pe Cenk.
Agah e foarte bulversat din cauza lui Nedim. Seniz profită de situație și îl sfătuiește să lupte cu Nedim pentru a apăra drepturile copiiilor lui.

Următoarea zi, Cenk pregătește actele de divorț. Nedim se bucură când află dar imediat Ceren îl minte că i-a auzit pe Cenk și pe Cemre plănuind împreună cu Agah să se prefacă că vor divorța, ca să îi distragă lui atenția de la firmă și de la răzbunare.
Cemre îi dă lui Seniz timp la dispoziție până seara, ca să le spună lui Cenk și lui Nedim că sunt frați, altfel le va spune ea.
Seara, familia Karaçay participă la petrecerea organizată de Nedim cu ocazia noului parteneriat cu Yusuf. Nedim este însoțit de Ceren iar Agah apare mai târziu împreună cu copiii săi. S-a hotărât să nu îi permită lui Nedim să distrugă compania și munca lui de o viață și anunță că el se retrage și îi transferă toate acțiunile lui Cenk.
Când Cemre vede că Seniz nu are de gând să spună că Cenk și Nedim sunt frați, vrea să îi zică ea lui Cenk. Chiar atunci apare o femeie și o roagă să îl ajute pe soțul ei bolnav iar Cemre merge cu ea în parcare și este răpită. Totul a fost aranjat de Şeniz ca să o împiedice să vorbească.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.