Nemilosul Istanbul episodul 3 (rezumat)

4,031

Ceren a postat pe internet videoclipul cu Cemre cântând într-un bar și i l-a trimis lui Agah. Agah regretă că era să facă greșeala de a-l căsători pe Nedim cu Cemre și o insultă pe Seher crezând că ea a trimis-o să cânte pentru bani.
Şeniz îi surprinde pe Ceren și pe Cenk împreună în dormitorul lui. O insultă pe Ceren iar Cenk pleacă amuzat când ea spune încrezătoare că este viitoarea lui soție. Mai târziu, Şeniz află că Agah a adus-o pentru Nedim.

Kerem, fostul iubit al lui Damla, îl prinde pe Civan și îl bate grav. Damla îl duce acasă și de acolo este dus la spital. Agah și Cenk merg să îi dea o lecție lui Kerem.
Când toți sunt plecați de la vilă, Seniz o duce pe Ceren să îl vadă pe Nedim, bărbatul cu care trebuia să se căsătorească. După ce depășește șocul, Ceren e mai hotărâtă să își atingă scopul pentru care a mers acolo și continuă să se întâlnească cu Cenk pe ascuns. Într-o zi, îi arată videoclipul lui Cemre dar apoi regretă când observă că e interesat de ea.

După o săptămână, Civan este externat și continuă să lucreze ca șofer pentru Damla. S-a înțeles cu Agah să nu depună plângere împotriva lui Kerem și să nu o implice pe Damla și în schimb Agah îi șterge jumătate din datorie.
Agah trimite pe cineva în satul natal ca să investigheze trecutul lui Cemre. Când află că a cântat în bar doar trei zile în locul unei prietene, își cere scuze de la Seher pentru că le-a insultat.
Cemre aduce un logoped și fizioterapeuți pentru Nedim de la alt spital. Când îl duce pe Nedim la piscină, el îi întinde mâna lui Cenk să îl salute dar Cenk încearcă să îl ignore din nou și trece pe lângă el. Atunci, Nedim îl strigă să nu plece. Cenk isi amintește ziua când Nedim a căzut de pe fereastră și în timp ce se ținea cu mâinile de margine, îl striga rugător să nu plece dar el s-a îndepărtat și l-a lăsat să cadă. De atunci, Nedim a rămas în scaun cu rotile. Cenk se învinovățește și de aceea îl evită.
Nedim începe fizioterapia și reușește să își miște picioarele dar se oprește când apare Seniz iar Cemre observă. Seniz se panichează când vede că se însănătoșește.

Mai târziu, Ceren e nevoită să ducă ceai în camera lui Nedim. Îl găsește singur și îi spune că nu s-ar căsători cu el nici pentru toți banii din lume, îl insultă și se amuză pe seama lui. Cemre o vede și o pune să își ceară scuze de la el.
Seara, Cenk se întoarce beat acasă, merge la Nedim și când vede că îl întâmpină cu zâmbetul pe buze, îl întreabă dacă nu își amintește cum s-a întâmplat accidentul și îi spune că el l-a împins pe fereastră. Seniz este singura care știe și abia îl oprește înainte de a auzi și altcineva. Cemre, aude zarva de afară dar nu înțelege ce vorbesc. Îl găsește pe Nedim foarte agitat dar el nu vrea să îi spună ce s-a întâmplat. Dimineața, Nedim îi zice lui Agah că Cenk l-a vizitat. Agah se bucură, îi mulțumește lui Cenk și ca răsplată îi oferă șansa de a se implica în afacerea familiei.
Seniz vrea să scape de Cemre fiindcă e hotărâtă să afle ce ascunde ea și Cenk.

Tarik, tatăl lui Kerem, pune la cale un plan ca să se răzbune pe Agah. În timp ce Civan o așteaptă pe Damla la facultate, îl abordează un tip care pretinde a fi șofer și îi spune că el câștigă mulți bani lucrând ca curier pentru bogații care vor să trimită cadouri amantelor pe ascuns. Îl convinge să se implice și el și îi dă o cutie de bijuterii pe care să o ducă la o adresă dar insistă să meargă cu mașina lui Agah. Pe drum Civan este oprit de poliție și arestat după ce s-au găsit droguri în cutie și în mașină. Agah, de asemenea, este arestat.

Cemre primește o ofertă de a cânta la un eveniment de caritate. Când ajunge la localul respectiv, i se spune că prima melodie o va cânta legată la ochi fiindcă așa este conceptul petrecerii. Cemre acceptă fără să știe că Cenk a chemat-o și că el este singurul spectator.
Între timp, Seniz profită că Cemre nu este acasă și merge să îi dea sedative lui Nedim iar Seher o găsește pe Ceren așteptându-l pe Cenk în camera lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.