Nemilosul Istanbul episodul 4 (rezumat)

5,512

Cemre află că evenimentul la care a mers ca să cânte este aranjat de Cenk și îl lovește în cap cu o sticlă. Vrea să îl ducă întâi la spital și apoi să îl denunțe dar când află că Civan a fost arestat, pleacă împreună la secția de poliție. Când ajung acolo, Cenk o protejează pe Cemre de mulțimea de jurnaliști. Văzându-i îmbrățișați, Ceren crede că e ceva între ei. În presă sunt publicate știri cum că ar fi un cuplu.
Seniz încearcă să îi dea sedative lui Nedim dar el se opune. În timp ce se luptă cu el, Seniz îi face o rană la mână, pe care Cemre o va observa mai târziu.

Lui Civan i se oferă șansa să scape dacă va minți că Agah l-a trimis să facă transportul dar el refuză. Agah este chemat doar pentru declarație însă scandalul îi afectează reputația și afacerile.
Seniz îi alungă pe Seher și pe familia ei de la vilă și îl minte pe Agah că au fugit fără să discute cu ea. Nedim se necăjește pentru Cemre și refuză să mai mănânce iar Seniz il închide în cameră ca să nu vorbească cu Agah.
Familia lui Seher rămâne pe drumuri fiindcă nu își permit să se cazeze la un hotel. Ceren îl sună pe Cenk și când îi spune în ce situație sunt, el trimite șoferul după ele și le cazează la un hotel de lux.

Toată noaptea Agah și Cenk lucrează împreună cu avocații lor ca să găsească o scăpare. Cenk bănuiește că Tarik și Kerem sunt în spatele capcanei și la insistențele lui, Agah cere să se facă o investigație. Cazul se rezolvă curând și Civan este eliberat.
Nedim îi spune unchiului său că Seniz a concediat-o pe Cemre. Nurten și Damla nu recunosc dar Cenk îi spune lui Agah că este adevărat.
Agah îi aduce pe toți înapoi și o pune pe Seniz să își ceară scuze de la ei.

Ceren află că este însărcinată.
Cemre spune familiei Karacay de evenimentul fals organizat de Cenk si tot ce s-a petrecut acolo. Agah îi interzice lui Cenk să se mai apropie de ea. Cenk îl întreabă motivul dar el nu poate să îi spună că vrea să o căsătorească cu Nedim, fiindcă încă nu a discutat cu ea sau cu Seher despre asta.
Cemre și Nedim se îmbrățișează când se reîntâlnesc. Ea observă imediat rănile de pe mâna lui și fiindcă el nu vrea să îi spună cine i le-a făcut, verifică înregistrarea camerei de supraveghere. Găsește scena petrecută în urmă cu o seară când Seniz a încercat să îi dea medicamentele și o arată familiei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.