Nemilosul Istanbul episodul 7 (rezumat)

4,872

Ceren a acceptat să meargă cu Seniz la hotel, unde credea că se vor întâlni cu medicul pentru a face testul de paternitate. Când ajunge acolo, medicul o adoarme și abia a doua zi se trezește, acasă. Îngrijorată, merge la spital pentru control dar află că copilul este bine. Totuși se întreabă ce i-au făcut. Mai târziu observă că îi lipsește buletinul.

Cemre se întâlnește cu Cenk la un hotel pentru a discuta despre accidentul lui Nedim. Ea încearcă să-l facă să înțeleagă că Şeniz este singura vinovată și îi spune că îl va ajuta să își depășească trauma fiindcă îl înțelege pentru că și ea are un secret pe care nu l-a putut împărtăși nimănui.
Seher și Agah i-au urmărit și îi întreabă ce fac acolo la care Cenk le răspunde că s-au îndrăgostit. Cemre nu poate să nege fiindcă nu are nici o explicație pentru întâlnirea lor. Seher pleacă foarte supărată însă Agah înțelege că nu este nimic între ei și că mai degrabă ascund ceva de el.

De un an de zile, Agah primește periodic câte un plic negru de la o persoană anonimă, care  conține un bilet cu o amprentă roșie și data de 17 iunie. Oamenii săi nu au reușit să descopere cine trimite plicurile iar Agah se teme fiindcă se apropie data respectivă și nu știe la ce să se aștepte.
Cemre caută ceva într-un sertar din camera lui Nedim și observă în trecere, un teanc de plicuri negre.
Şeniz îi injectează o substanță lui Nedim, care îl face agresiv. Cemre găsește seringa și i-o dă unei prietene chimiste ca să afle ce substanță conține.
Cenk încearcă să o oprească pentru că vrea să o protejeze de Şeniz.

Şeniz îi spune lui Ceren că a primit rezultatul testului ADN și că în curând va vorbi cu Cenk și cu Agah despre căsătoria lor.
După aceea aranjează ca Agah și Cenk să plece într-o călătorie de afaceri în Ankara și îi trimite pe servitori de acasă sub pretext că vrea să redecoreze. Lui Cemre i se spune că Nedim are programare la tomograf și că se va ocupa altcineva de el.
Doar Ceren rămâne acasă. Şeniz îi dă un inel cu diamant și îi aduce rochia de mireasă ca să o probeze. Ceren îmbracă rochia visând la nunta cu Cenk și la bogăția care o așteaptă dar Şeniz are alte planuri pentru ea. Îi spune că i-a pregătit o surpriză și o duce la mansardă, unde o așteaptă Nedim la masa de cununie.
Cemre este îngrijorată pentru Nedim și îl sună pe Cenk ca să îl întrebe la ce oră este programarea lui. Când Agah le spune că abia săptămâna viitoare merge la tomograf, amândoi se panichează fiindcă își dau seama că Şeniz ii va face ceva. Cemre se întoarce în grabă la conac să îl salveze pe Nedim. Cenk pornește și el imediat spre Istanbul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.