Nemilosul Istanbul episodul 8 (rezumat)

5,933

Ceren probează rochia de mireasă visând la nunta cu Cenk și la bogăția care o așteaptă dar planul lui Şeniz este să o căsătorească cu Nedim.
Seniz are un video din care reiese că Ceren s-a întâlnit cu un bărbat la hotel și o șantajează ca să accepte să se mărite cu Nedim. Ceren nu are de ales fiindcă nu poate dovedi că minte. Şeniz îi spune că poate să divorțeze după ce naște și va primi o avere iar copilul va rămâne la ei.
Când ajung Cemre, Cenk si ceilalți, ei sunt deja căsătoriți.
Seniz îl convinge pe Agah că Ceren este însărcinată cu copilul lui Nedim și că a fost nevoită să îi căsătorească fiindcă Ceren a amenințat că va spune presei.

Agah este devastat pentru că Nedim a ajuns pe mâinile unei astfel de femei. Și Cemre e îngrijorată că Ceren nu îl va îngriji, ci din contră îi va face rău.
Doar Seher se îngrijorează pentru Ceren și încearcă să o convingă să anuleze cununia. Cenk o întreabă pe Şeniz de ce i-a căsătorit și ea insinuează că a făcut-o pentru el dar nu îi spune totul.
Agah nu vrea ca familia lui Ceren să continue să lucreze ca servitori pentru ei și îi cere lui Șeniz să găsească o soluție.
Şeniz vrea să se scape de ei și o pune pe Ceren să îi trateze ca pe servitori și să îi umilească, sperând că până la urmă se vor întoarce de bunăvoie în satul lor. De asemenea, o avertizează că Cemre e cea mai periculoasă fiindcă îl va însănătoși pe Nedim.

Cemre a rugat o prietenă să verifice ce conțin medicamentele lui Nedim și seringa pe care a găsit-o în camera lui. Fiindcă telefonul ei este stricat, o sună de pe telefonul lui Neriman să o întrebe despre rezultat și i se spune că îl va primi următoarea zi. Neriman aude discuția și o  anunță pe Ceren.

Ceren îi propune lui Cenk să se întâlnească în continuare dar el îi spune că aventura lor a fost cea mai mare greșeală a lui. În schimb când îl întreabă dacă are sentimente pentru Cemre, el nu neagă. Supărată și furioasă, Ceren îi spune că e însărcinată cu copilul lui și se înjunghie în abdomen.
Cemre o întreabă pe Seniz cu ce scop l-a căsătorit pe Nedim cu Ceren și îi spune că știe ce i-a făcut lui și lui Cenk.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.