Pretul fericirii episodul 86, rezumat

10,715

Yildiz, Ender și Şahika s-au înțeles să spună că nu au avut nicio legătură cu accidentul lui Halit și să nu mai deschidă subiectul niciodată.
Halit a împărțit averea și acțiunile celor patru copii. Erim i-a încredințat acțiunile lui Ender, Lila lui Zehra iar Zehra lui Mert. Halit Can va putea să intre în posesia averii doar când va fi major și până atunci i se asigură bani doar pentru cheltuieli necesare.

După trei luni, firma Argun este în pragul falimentului și Mert le convinge pe Şahika și pe Ender că trebuie să vândă majoritatea acțiunilor. A găsit el un cumpărător, pe Hasan Ali Kuyucu, un afacerist bogat cu care a făcut o înțelegere fără știrea lor. Hasan pare să fie un om simplu, cu intenții bune, este foarte comic, un fel de lider de modă veche care pretinde să i se spună președinte și tot timpul este urmat de doi tipi, ajutoarele lui. Ender nu îl place și nu îl consideră demn de firma lor prestigioasă dar Mert și Şahika o presează să accepte parteneriatul. După ce semnează acordul, mută sediul firmei în compania lui Hasan.
Fiindcă Zehra nu vrea să îi transfere acțiunile, Mert revine la planul făcut cu Kerim dar de data aceasta se asociază cu Şahika.

Yildiz și Asuman se mută într-un apartament dintr-o zonă rezidențială. Asuman vrea să îi găsească fiicei sale un soț bogat și să îi asigure viitorul. Cu ajutorul lui Emir și al lui Caner, îi prezintă o listă lungă cu bărbați bogați și disponibili dar Yildiz nu îl place pe niciunul. La urmă Caner îi spune despre Çağatay, cel mai râvnit burlac din înalta societate, care le are pe toate, e tânăr și chipeș, bogat și nu a fost căsătorit niciodată. Îi arată o fotografie cu el iar Yildiz îl place și vrea să îl cunoască. Caner nu îl cunoaște personal dar reușește să îi afle programul și locurile pe care le frecventează.

Fiindcă tipului îi plac brunetele, Yildiz își pune o perucă și merge la club să îl întâlnească. Chiar atunci Cagatay pleca și ca să îl oprească, Yildiz își aruncă geanta pe mașina lui. Cagatay coboară nedumerit, îi returnează geanta și o privește îndelung. Yildiz crede că deja l-a cucerit dar de fapt el o privește mirat fiindcă are un ochi verde și unul căprui. Până când ea constată în oglindă că și-a pierdut o lentilă de contact, Cagatay pleacă.
În următoarele zile încearcă din nou să îl întâlnească la un restaurant și la sala de sport dar nu reușește. Pe când să se dea bătută, află că locuiește în clădirea ei.
În timp se împrietenesc iar el se desparte de iubita lui care îl presează fiindcă vrea o relație serioasă.


Cagatay este fiul lui Hasan Ali. Părinții lui au divorțat iar acum că Hasan s-a mutat în Istanbul, îi propune fiului său să lucreze împreună cu el. Feride, mama lui nu este de acord și merge la firma lui să vorbească cu el. Chiar atunci, Yildiz se afla în biroul lui Hasan iar Feride crede că este amanta lui. Mai târziu, Yildiz merge acasă la Cagatay sub pretext că a uitat ceva la el. Feride este și ea acolo și îi spune fiului său că Yildiz e amanta lui Hasan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.