Pretul fericirii episodul 18 sezonul 3 (rezumat)

7,077

Încercarea lui Yildiz de a-l face pe Halit să creadă că Leyla lucrează pentru Nadir, eșuează.
Urmând sfaturile lui Nadir și ale lui Şahika, Leyla îi câștigă încrederea lui Halit și începe să îl cucerească.
Yıldız, vrea să se angajeze în firma lor ca să fie cu ochii pe ei dar Halit nu acceptă ca soția lui să lucreze ca asistentă.

Zehra este invitată la o emisiune de televiziune. Yıldız o însoțește dar când ajung acolo, ea se oprește afară să vorbească la telefon cu Aysel și când merge să o caute, ajunge în studioul unde se prezintă vremea. Producătorii o confundă cu prezentatoarea nouă, o pregătesc în grabă și până să se dezmeticească ea, intră în direct. Văzându-se în situația dată, Yildiz improvizează o prezentare foarte comică și obține o audiență record. Managerul postului de televiziune îi propune să lucreze pentru ei. Deși Halit se opune, Yildiz acceptă însă când merge să semneze contractul află că Nadir tocmai a cumpărat postul de televiziune.

Yiğit și Lila fac un plan prin care reunesc familiile la un restaurant ca să discute și să îi convingă să accepte relația lor. Fiecare spune ce are de zis iar Ender și Kaya îi susțin. Halit nu face scandal de data aceasta dar îi spune cu calm lui Yigit că nu poate să îl accepte de ginere fiindcă nu este demn de Lila și vorbește despre diferențele dintre ei. Yigit îi dă dreptate și pleacă de la masă foarte supărat. Ender și Kaya nu sunt de acord cu faptul că Halit a fost atât de direct și nemilos dar când el le spune că mai devreme sau mai târziu, vor apărea aceste discuții între ei și e mai bine să se despartă de acum, se gândesc și ei că poate are dreptate. Lila merge după Yigit dar pe mașină se ceartă și exact cum le spusese Halit, începe discuția despre faptul că ea îi este superioară. Furios, Yigit o lasă în mijlocul drumului pe autostradă.
Şahika se folosește de oportunitate ca să îi câștige încrederea și se oferă să-l ajute să se împace cu Lila apoi o convinge pe Zerrin să îi dea o șansă.

Metin îl anunță pe Halit că în urma unui control la companie s-a descoperit că are o datorie mare care ar fi trebuit achitată în urma cu un an. Nadir este în spatele acestui lucru și se oferă să achite el datoria dar în schimb vrea să îi cedeze 10 % din acțiuni. După cum se aștepta Nadir, Halit nu acceptă și ia o decizie riscantă, punându-și întreaga avere în joc.
La finalul episodului, Halit își pregătește o valiză și îi spune lui Yildiz că merge în Ankara pentru câteva zile ca să încerce să facă rost de bani de la cunoștințe. De fapt merge la Leyla, care îl așteaptă cu o cină romantică.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 18 varianta TV corespunde episodului 17 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.