Pretul fericirii episodul 92 (Rezumat)

10,155

Cagatay și Yildiz merg să spună familiilor că s-au căsătorit. Feride este foarte revoltată. Hasan Ali nu ar fi vrut ca singurul său fiu să se căsătorească pe ascuns dar fiindcă abia s-au împăcat și nu vrea să se certe din nou cu el, îi felicită și le spune că îi susține. Nici Asuman nu este încântată dar nu le crează probleme.

Ender a mers la cabana unde credea că se ascunde Halit dar este așteptată de Zehra. Sahika i-a spus că Ender și Yildiz l-au ucis pe Halit și a fost planul ei să deschidă un cont pe numele lui și să o facă pe Ender să creadă că Halit trăiește și că se ascunde acolo. Acum Zehra îi spune lui Ender că va dovedi că ele l-au ucis pe tatăl ei. Îngrijorată, Ender îi povestește lui Yildiz iar ea merge să vorbească cu Zehra dar Şahika a învățat-o să îi spună că Ender a exagerat și că nu le suspectează cu adevărat.
Ender crede că Mert este cel care o ajută pe Zehra și îl amenință spunându-i că îi știe secretul. Imediat, Mert îi trimite pe mama și pe fiul său în alt oraș.

Yildiz se mută cu Cagatay în apartamentul lui până când va fi renovată casa lor.
Hasan Ali organizează o cină acasă la el pentru a sărbători căsătoria lor. Acolo, apare poliția și le arestează pe Yildiz și pe Ender după ce Zehra a depus plângere împotriva lor.
Cagatay e sigur că Yildiz este nevinovată iar Hasan Ali vrea să o ajute doar pentru că este nora lui. Şahika îi spune că își va schimba declarația pe care a făcut-o împotriva lor, dacă îi redă locul în conducerea companiei.
Yildiz și Ender își dau seama că Şahika este în spatele acestui plan și amândouă declară că ea l-a ucis pe Halit. Când Asuman, Emir și Caner spun același lucru, Şahika este arestată și ea.

Hasan Ali îi cere lui Mert să vorbească cu Zehra să își retragă plângerea, dându-i de înțeles că are mijloace prin care să îi constrângă.
După aceea vorbește cu Ender și cu Sahika și le spune că le va ajuta cu condiția să îi transfere lui acțiunile lor, până când vor fi eliberate, sub pretext că nu vrea ca acest scandal să afecteze reputația companiei lor. Ender crede că Hasan Ali o place și se bazează pe asta când acceptă condiția lui iar Sahika acceptă pentru că nu are altă soluție.
Următoarea zi, cele trei sunt eliberate.
Când Ender și Şahika merg la companie, portarul le spune că Hasan Ali i-a dat ordin să nu le permită să intre. Atunci își dau seama că le-a înșelat ca să le ia acțiunile.
Pe de altă parte, Hasan Ali îi interzice lui Yildiz să se mai întâlnească cu ele și o atenționează amenințător să stea departe de scandaluri fiindcă nu vrea să îl mai umilească sau să îl supere pe Cagatay.
Ender apelează la Yildiz ca să o ajute să își recupereze acțiunile dar Yildiz o refuză spunându-i că nu vrea să se implice.
O săptămână mai târziu, Ender și Caner s-au mutat într-un cartier sărac după ce au pierdut totul iar Sahika, care este în aceeași situație ca ei, apare la ușa lor, le propune o alianță și îi roagă să o primească la ei. Ender acceptă fiindcă are nevoie de ea ca să recupereze ce a pierdut și să se răzbune pe Hasan Ali și pe Yildiz.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.