Pretul fericirii episodul 20 sezonul 3 (rezumat)

7,228

Ziua de naștere a lui Yildiz se apropie și ea începe să facă pregătiri pentru petrecere.  Nadir îi dăruiește o rochie însă Yildiz nu o acceptă.
Zerrin încearcă să o cupleze pe Lila cu fiul unei prietene. Yigit se necăjește când află fiindcă își dă seama că părinții ei încearcă orice ca să se asigure că nu se vor împăca.
Atunci Şahika îi propune lui Kaya să îl trimită pe Yigit să studieze în Elveția. Chiar și Ender este încântată de idee iar Yigit acceptă să meargă pentru câteva zile ca să vadă universitatea.
O sună pe Lila ca să își ia rămas bun dar până la urmă nu îi spune că pleacă. Yildiz observă că Lila este fericită după ce a vorbit cu el și o sfătuiește să îl sune și să îi spună că îi este dor de el. Lila urmează sfatul ei dar nu îl sună ci merge acasă la el și află de la servitoare că a plecat.

Nadir le oferă lui Ender și lui Kaya o vacanță de o săptămână în insulele Maldive, pentru a-și petrece luna de miere. Ender, care îl convinge cu greu pe Kaya să accepte, este foarte entuziasmată însă chiar înainte de a pleca la aeroport, Şahika îi distruge pașaportul ca să-i împiedice să plece.

Halit și-a investit toți banii în compania din Africa și acum trebuie să își ipotecheze vila ca să facă un împrumut și să achite prima rată pentru datorie.
Leyla este geloasă când află că Halit îi cumpără bijuterii lui Yildiz și că vor face o petrecere de ziua ei de naștere. Ca să îl împiedice să facă petrecerea, îi spune că și-a dat seama că nu poate să accepte o astfel de relație și e mai bine să se despartă. De când este cu ea, Halit iscă mereu scandaluri cu Yildiz dar de data aceasta este mai furios ca niciodată și o pune să anuleze petrecerea în ultima clipă.

Caner îl urmărește pe tipul despre care a zis Şahika că este iubitul lui Leyla și îl surprinde întâlnindu-se cu altă femeie. Atunci, o urmărește din nou pe Leyla și află că locuiește în vila lui Halit.
Ender o compătimește pe Yildiz dar se gândește că e mai bine să știe și se întâlnește cu ea ca să îi spună. Când Yildiz, care este foarte supărată după cearta cu Halit, îi spune că stă cu el fiindcă nu vrea ca fiul ei să crească fără tată, Ender se răzgândește și o sfătuiește să aibă răbdare sperând că este doar o fază trecătoare pentru Halit și că nu o va părăsi.
În schimb, Zerrin văzând comportamentul lui Halit din ultima perioadă, s-a convins că o înșală pe Yildiz fiindcă la fel a pățit și ea când erau căsătoriți și înainte de a se întoarce în America, îi spune lui Yildiz însă nu îi zice cine este iubita lui ci o sfătuiește să o întrebe pe Ender.
Devastată, Yildiz îl urmărește pe Halit când merge la Leyla și află de relația lor.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 20 varianta TV corespunde episodului 19 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.