Pretul Fericirii – episodul 47 finalul sezonului (rezumat)

18,940

Erim afla ca tatal sau va divorta de Yildiz si se bucura fiindca dupa parerea lui chiar daca Yildiz nu este o persoana rea, nu era potrivita pentru el. Sahika banuieste ca Yigit este copilul lui Kaya si le face un test ADN. Dupa ce Halit o scoate afara din casa, Yildiz merge la hotel si afla ca toate cardurile i-au fost blocate. Merge la Emir si ii spune ca Halit a dat-o afara din casa si nu are nici bani pentru a inchiria o camera.

El ii propune sa stea in camera lui iar el se muta in camera lui Caner. Ea se bucura si este de acord sa ramana la el dar il roaga sa nu spuna nimanui mai ales ca nu vrea ca Halit sa afle. Kaya si Sahika sunt invitati la cina acasa la Halit. Ender merge si ea sub pretext ca vrea sa il vada pe Erim. Halit o invita sa stea cu ei la masa dar Sahika nu pierde nici o ocazie de a o ataca pe Ender spre bucuria lui Zehra care bineinteles ca o prefera pe Sahika.

Ender merge la baie iar Kaya merge dupa ea si o acuza ca a venit repede la Halit imediat ce a plecat Yildiz. Ii spune ca s-a inselat in privinta ei crezand ca s-a schimbat dar ea iubeste doar banii. Caner o cere in casatorie pe Zehra dar ea il refuza. Yildiz o cauta pe Sevda la firma dar afla ca a demisionat si a plecat in strainatate. Apoi merge in birou la Halit si ii spune ca tot ce a zis Sevda despre ea nu este adevarat dar el nu o crede si o scoate afara din birou.

Pe hol se intalneste cu Kaya iar el o invita sa stea de vorba. Yildiz ii spune ca Ender i-a intins o capcana si de aceea Halit divorteaza de ea. El se ofera sa o ajute si ii spune sa il caute oricand va avea nevoie. Yildiz ii multumeste si pleaca. Intra furioasa la Ender in birou si o intreaba daca ea a angajat-o pe Sevda iar Ender recunoaste insa ii zice ca ea nu va putea dovedi niciodata acest lucru. Kaya aude discutia lor. Sahika sta de vorba cu Halit in biroul lui, apoi apare Ender iar Halit ii spune ca in curand Sahika va fi noua ei colega.

Yigit il ajuta pe Erim sa isi faca temele la matematica iar Ender cand ii vede il trimite pe Erim acasa. El o roaga sa il lase pe Yigit sa mearga cu el acasa pentru ca intelege mai usor cum ii explica iar ea ii spune ca daca este nevoie angajeaza un profesor sa ii dea lectii fiindca acest lucru nu il poate face un curier de birou. Halit o invita pe Sahika sa ia cina impreuna iar ea accepta. Kaya merge la Ender si ii spune ca stie ca ea l-a despartit pe Halit de Yildiz si o sa ii spuna si lui Halit. Sahika a aranjat in asa fel ca Sevda se intoarce si ii povesteste lui Halit tot planul lui Ender cum a angajat-o pentru a-i intinde o capcana lui Yildiz.

Halit o scoate afara din firma pe Ender si ii spune sa nu se intoarca niciodata acolo. Erim si-a uitat temele la firma iar Yigit trimis de Tyulin merge acasa la el sa i le duca. Acolo se intalneste cu Yagmur iar el incearca sa o evite. Cand pleaca Yigit, Yagmur merge cu el sub pretext ca are treaba in aceeasi directie. Ea il intreaba daca ii este frica ca ii va frange inima si din acea cauza o evita, iar el ii zice ca nimeni nu ii va putea frange inima pentru ca este deja franta. Ender incearca sa afle vreun secret din trecutul lui Sahika in speranta ca o va desparti de Halit. Se intalneate cu Philippe, fiul vitreg al lui Sahika iar el ii spune ca el si fratii lui cred ca Sahika l-ar fi otravit pe tatal lor. Ender il roaga sa ii spuna si lui Halit acest lucru iar el este de acord.

Sahika primeste rezultatul testului ADN si afla ca Yigit este fiul lui Kaya, dar rupe rezultatul fiindca nu vrea ca Yigit sa afle deocamdata iar apoi se intalneste cu el si ii spune sa mai aiba putina rabdare si in curand va putea sa ii ceara socoteala lui Ender pentru tot. Yildiz merge acasa la Halit in speranta ca se vor impaca dar el ii spune ca nu o mai vrea iar casatoria lor a fost o greseala fiinca nu se potrivesc deloc. Ii da voie sa mearga in camera ei sa isi ia toate lucrurile apoi va trebui sa semneze actele de divort pe care i le va aduce Metin. Halit pleaca la firma. Ender merge la Halit pentru a-i spune si lui ce a aflat despre Sahika.

Il suna pe Philippe la telefon pentru a vorbi cu Halit, dar ii raspunde o femeie si ii spune ca Philippe a murit noaptea trecuta. Oricum Halit nu o crede pe Ender si ii spune ca a inventat totul. Sahika isi da seama ca Ender se intereseaza de trecutul ei. O suna pe Ender si o intreaba unde este fiindca vrea sa ii vorbeasca, apoi il suna pe Yigit si ii zice ca a sosit momentul sa se confrunte cu Ender si il trimite sa vorbeasca cu ea. Sahika merge la Ender si o ameninta ca o va ucide daca ii va sta in cale apoi pleaca. Dupa putin timp apare Yigit si ii spune lui Ender ca vrea sa ii vorbeasca dar ea il cearta si ii spune sa nu mai mearga acolo niciodata. Atunci el o intreaba ce fel de mama este si pleaca suparat. Seara Ender statea cu Erim pe terasa. La un moment dat el pleaca in casa iar ea ramane singura. Langa ea apare cineva si o loveste in cap cu un obiect dupa care Ender cade in apa.

La finalul episodului apare o scena din sezonul urmator: Halit asteapta intr-o statie de autobuz. Apare Yildiz intr-o masina luxoasa si il trimite pe sofer sa il cheme. Yildiz il intreaba daca vrea sa il duca undeva.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.