Prețul fericirii episodul 82, rezumat

4,770

Familia Argun participă la petrecerea surpriză organizată de Şahika pentru Kaya de ziua lui. Erim știe că Yildiz este îndrăgostită de Kerim și când îi vede povestind, se înfurie și o lovește “accidental” încât își scapă paharul din mână. Halit l-a rugat să nu îl dea de gol până adună dovezi împotriva ei ca să poată obține custodia lui Halit Can și văzând că nu se poate abține, îl trimite la Ender.
Ender îl trage de limbă și când află ce vrea să facă Halit, se decide să profite de situație în avantajul ei. Întâi se împacă cu Yildiz ca să afle care mai este relația ei cu Kerim și să îi spună lui Halit.
În acea seară, Ender, Halit și Erim iau masa împreună și petrec un timp plăcut în familie.

Halit aranjează ca Kerim și Yildiz să se întâlnească pentru a-i fotografia împreună dar nu reușește să îi surprindă singuri. Şahika află ce urmărește să facă și îi dă fotografiile făcute de ea în urmă cu ceva vreme. Halit e foarte mulțumit fiindcă vrea să scape cât mai repede de Yildiz. În schimb, Şahika îi cere ca în ziua când trebuie să se căsătorească cu Yildiz, să o lase cu ochii în soare în fața invitaților și să se căsătorească cu ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.