Valurile vietii – episoadele 1-2-3 (rezumat)

3,980

Familia Erguven trăiește o viață frumoasă și îmbelșugată când într-o singură zi se întâlnește cu sărăcia din cauza falimentului cauzat de ambițiile nesăbuite ale lui Evren, capul familiei.
Singura cale de ieșire pentru Evren, Yıldız și copiii lor Ateș și Su Erguven este întoarcerea în Bodrum, orașul natal al lui Yildiz, unde dețin un mic hotel și vor începe de la zero.

Yildiz se întâlnește cu fostul ei iubit Faryali, care deține jumătate din hotel și pe care nu l-a uitat niciodată.
Lui Evren nu prea îi pasă de familia lui și nu se gândește la cum îi afectează această schimbare pe copii. Singurul lui scop e să vândă hotelul dar Yildiz află de planurile lui mârșave și îi spune că nu îi permite să îl vândă fiindcă e moștenire de la tatăl ei.

Su se împrietenește cu Kelebek, fratele lui Faryali iar el se îndrăgostește de ea însă Su are un iubit în Istanbul. S-a despărțit de el crezând că nu vor face față unei relații la distanță dar el o vizitează în Bodrum și îi spune că nu va renunța la ea.

Ateș se decide să facă tot posibilul să recupereze tot ce a pierdut și nu renunță la Alara, iubita lui bogată. Se împrietenește cu Asli, o fată din cartier care se îndrăgostește de el. Cu ajutorul ei găsește câteva joburi și lucrează ca să-și ajute familia.
O altă amenințare pentru familia Erguven este amanta lui Evren care locuiește chiar în casa de alături. La finalul episodului, Ateș îl vede într-o seară pe tatăl său ieșind de la ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.