Valurile vietii – episoadele 40-41-42 (rezumat)

2,824

Faryali știa că se va întâlni cu Evren fiindcă Yildiz nu l-ar fi chemat la o oră atât de târzie. După un schimb de replici, Evren se întoarce acasă și o amenință pe Yildiz că va spune tuturor secretul ei dacă nu arde fotografiile și scrisoarea în fața lui Faryali.

Kelebek, Ateş și Asli au fost arestați pentru că au furat materiale de construcții dar datorită lui Uzay sunt eliberați înainte de a ajunge la secție. Asli găsește un bilet în mașină din care află că admiratorul ei secret i-a salvat și că Alara le-a întins capcana. De data aceasta Ateş îi spune Alarei să stea cât mai departe de el.

Gönenç se împacă cu Gozde când află de la Uzay că nu l-a înșelat.
Sule găsește în buzunarul lui Faryali fotografia cu el și cu Yıldız. Face din nou scandal și o amenință pe Yildiz că îi va spune lui Ateş iar Faryali se desparte de ea și o trimite în satul natal.

Ateş și Kelebek renovează restaurantul lui Necip după cum i-au promis iar el îi spune lui Su că datorită lor a acceptat să îi dea lecții de vioară. Kelebek și Su vorbesc deschis despre sentimentele lor pentru prima dată.

Uzay conversează cu Asli prin mesaje, îi spune că o place și că el îi trimite cadourile dar nu îi spune numele său. El urmărește să o apropie de Ateş dar de când i-a citit jurnalul a început să o placă și s-a schimbat devenind parcă puțin mai bun.
Înainte ca ea să plece în Izmir îi scrie că vrea să o vadă și că poate s-o ajute să își găsească mama. Asli merge să se întâlnească cu el. Ateş primește un mesaj tot de la Uzay și află că se va întâlni cu admiratorul ei secret în parc. Merge și el în parc iar acolo apare un tip și o atacă pe Asli. Ateş se luptă cu el și o salvează apoi o sărută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.