Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 17 ( rezumat)

6,416

Tahir a ajuns la timp să o salveze pe Mercan și a fost dusă de urgență la spital.
Vedat a dus-o pe Eysan la spital pentru a scăpa de Mercan, dar Mithat și-a dat seama de planul lor și a pus doi paznici la ușă.
Tahir a aflat că Sengul, fosta servitoare a lui Vedat a fost cea care a avut grijă de Ceylan în America, iar acum Vedat le-a adus pe amândouă la Trabzon fiindcă avea nevoie de Sengul pentru a fi martoră la proces. Tahir i-a întins o cursă lui Vedat pentru a afla locul unde le ține ascunse.

Starea lui Mercan s-a înrăutățit și a intrat în comă iar medicul le-a zis celor din familie că s-ar putea să nu se mai trezească niciodată. Cemil furios, a plecat să-l ucidă pe Tahir.
Sengul și Ceylan erau într-o cabană pe munte. Tahir a aflat și a mers să le salveze. Cemil l-a urmărit, iar când Tahir a coborât din mașină l-a împușcat apoi l-a dus într-un hambar din apropierea cabanei.

Tahir era grav rănit și pierduse mult sânge. Ceylan își pierduse păpușa și a intrat în hambar să o caute. Când a văzut-o, Tahir s-a bucurat foarte mult și a încercat să vorbească cu ea dar și-a dat seama că fetița nu aude. Tocmai atunci venise Vedat să le ducă pe Ceylan și pe Sengul în altă parte și a văzut mașina lui Tahir.
Cemil a mers acasă la familia lui Tahir și le-a spus că l-a împușcat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.