Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 18 (rezumat)

8,955

Necip l-a urmărit pe Vedat și a ajuns înaintea lui la hambarul unde era Tahir. Vedat era aproape să îi prindă dar Necip a reușit să îl urce pe Tahir în mașină și să plece.
Tahir l-a întrebat de ce îl ajută iar el i-a zis că face asta pentru că știe că el îi va găsi familia. Pe drum i-a oprit Ali, un prieten de-al lui Tahir din Istanbul și comisarul Mithat. Ei l-au trimis acasă pe Necip pentru ca Vedat să nu observe lipsa lui și l-au dus pe Tahir la spital.

‌In acest timp Cemil a mers acasă la familia lui Tahir și le-a zis că l-a împușcat iar ei nu îl vor găsi niciodată. Mustafa l-a amenințat că îl împușcă dacă nu îi spune unde este Tahir, dar Cemil a zis că nu îi pasă dacă moare. Atunci Nefes a luat arma de la Mustafa și i-a zis lui Cemil că ar fi bine să le spună unde este dacă nu vrea să fie împușcat de o femeie. Când a auzit asta, Cemil le-a zis unde să meargă și au plecat cu toții să îl caute pe Tahir.
‌Nazar a mers în vizită la Cemil fiindcă a fost arestat. El i-a zis că ea va trebui să preia afacerile lui pentru a se putea răzbuna pe familia Kaleli iar Vedat o va ajuta.

Eysan a cunoscut-o pe Ceylan iar Vedat i-a povestit cum a trimis-o în America și acum este disperat că ar putea să o piardă.‌ Eysan i-a promis lui Vedat că va găsi ea o cale ca de obicei și îl va ajuta să nu o piardă.
‌Vedat a dus-o pe Ceylan la vilă și i-a zis lui Yigit că i-a adus o soră cu care să se joace și va trebui să o protejeze fiindcă ea nu poate auzi. Yigit l-a întrebat dacă fata nu are părinți iar el i-a spus că este fiica lui Necip și a lui Sengul.
‌La spital, Tahir a fost operat și a fost dus în salon.

‌Vedat a mers noaptea la el și l-a amenințat că dacă îi va spune lui Nefes că Ceylan trăiește, atunci o va denunța pe Nefes că i-a falsificat semnătura când l-a dus pe Yigit în străinătate iar Nefes riscă să fie închisă. Tahir i-a promis că nu-i va spune.
‌A doua zi Tahir a ieșit din spital.
‌Vedat a eliberat-o pe Berrak și a lasat-o să aibă grijă de Ceylan.
‌Nazar a mers la Vedat acasă și i-a cerut să o ajute să preia afacerile tatălui său.
‌Tahir ajutat de prietenul său Ali, a reușit să găsească înregistrarea cu mărturia lui Vedat pe care o avea Mustafa și să facă o copie. Apoi împreună cu Ali au mers să îl ia pe Yigit de la Vedat fiindcă era ziua când Nefes avea dreptul să îl ia acasă. Tahir i-a arătat înregistrarea lui Vedat și i-a pus condiția să le lase pe Ceylan și pe Berrak  să meargă cu Yigit de fiecare dată, astfel că Nefes va putea fi cu fata ei chiar dacă ea nu știe, în caz contrar el va da înregistrarea la poliție. Vedat nu a avut altă alegere și a acceptat.
‌Cand au ajuns acasă Nefes l-a îmbrățișat fericită pe Yigit, iar el i-a prezentat-o pe Ceylan ca fiind sora lui Berrak. Nefes a sărutat-o neștiind că este fiica ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.