Valurile vietii – episoadele 43-44-45 (rezumat)

2,655

Ateş o conduce pe Asli la autobuz fiindcă se întoarce în Izmir. O roagă să îi promită că nu se va mai întâlni cu tipul care i-a trimis cadourile dar Asli continuă să vorbească cu el pentru că speră că o va ajuta să-și găsească mama.

Uzay îi arată Alarei o fotografie cu ei doi sărutându-se iar ea află numărul de telefon al lui Asim și îi trimite fotografia. Asli era acasă când s-a întâmplat asta și o șterge înainte ca tatăl ei să o vadă fiindcă Uzay a anunțat-o la timp.

Faryali se gândește că nu mai are pentru ce să rămână în Bodrum fiindcă Yildiz a ars amintirile de la el în fața lui ca să îi arate că nu mai este nicio speranță pentru ei doi. Se decide să îi vândă lui Haydar partea sa din hotel și să plece din oraș. Haydar acceptă bucuros propunerea lui pentru că crede că va pleca și Kelebek cu el dar Kelebek nu poate să plece acum când în sfârșit a început o relație cu Su. Uzum le vine în ajutor și îl convinge pe Haydar să cumpere hotelul și să îl lase pe Kelebek să se ocupe de el.

Gozde și-a vândut acțiunile sale lui Gönenç și îl presează pe Evren să aleagă între ea și Yildiz. Evren nu intenționează deloc să o părăsească pe Yildiz aşa că Gozde face în așa fel încât Faryali să afle de relația lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.