Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 19 (rezumat)

6,467

Tahir l-a dus pe Yigit la conac pentru weekend și le-a luat și pe Ceylan și pe Berrak. Nefes i-a mulțumit lui Tahir că le-a salvat pe Berrak și pe sora ei. Ea nu știa că de fapt Ceylan era fiica ei.
Avocata lui Vedat l-a anunțat că ar fi posibil să piardă custodia lui Yigit.
Eysan l-a rugat să renunțe la Yigit și să plece departe cu Ceylan.

Vedat află că Mercan s-a trezit din comă și a mers cu Eysan la spital. Tahir și Nefes au plecat și ei la spital să o vadă pe Mercan iar copiii și Berrak au rămas cu Fatih acasă. Când au ajuns îi aștepta comisarul Mithat care le-a zis că Mercan s-a trezit dar nu poate vorbi. Nefes a mers să vorbească cu ea, iar Mercan i-a dat de înțeles că Vedat a fost cel care a făcut-o să ajungă în starea asta. Chiar atunci a ajuns și Vedat, iar Nefes a încercat să o avertizeze pe Nazar ce fel de om este Vedat dar ea nu a vrut să o asculte.

Vedat și-a dat seama că e pe cale să piardă tot dacă Mercan va vorbi și s-a gândit că dacă ar fi rudă cu ea, Mercan nu ar mai spune nimănui că el a incercat să o ucidă. Așa că a cerut-o pe Nazar în  căsătorie. Eysan l-a luat deoparte și i-a spus că asta nu este o soluție și ar fi mai bine să plece departe dar el i-a zis că oricum căsătoria nu va fi pe termen lung, doar până se va răzbuna pe familia Kaleli. Eysan l-a avertizat că familia lui Nazar nu va fi niciodată de acord ca ea să divorțeze iar el i-a zis că în cazul acesta s-ar putea să rămână văduv.

Eysan a mers la Nefes acasă și a încercat să o convingă să plece departe cu Tahir și cu Yigit pentru că numai așa va putea împiedica ca Vedat să se căsătorească cu Nazar. Spera că dacă Nefes nu va mai fi acolo va pleca și Vedat. Murat a auzit discuția lor și a doua zi a răpit-o pe Nazar pentru a o salva de Vedat. A dus-o într-o casă la munte dar Tahir i-a găsit și i-a spus lui Murat că deocamdată nu poate face nimic pentru ea fiindcă ea l-a ales pe Vedat dar totuși va găsi el o cale și nu o va lăsa în mâinile lui.

‌Înainte cu o zi de data procesului, doi asistenți de la Protecția Copilului au fost să vadă conacul familiei Kaleli. Ei au fost mulțumiți de condițiile pe care le va avea Yigit acolo. Când a fost întrebată mama lui Tahir dacă este adevărat că este împotriva acestei căsătorii ea le-a spus că asta a fost până la căsătorie dar de atunci Nefes este fiica ei iar Yigit este nepotul ei. Yigit când a auzit asta i-a spus bunică și a sărit bucuros în brațele ei. Totul părea că merge bine pentru ca Yigit să poată rămâne lângă mama lui.
‌A doua zi a fost procesul pentru custodia copilului, iar când Yigit a fost întrebat la care părinte vrea să stea, a răspuns că vrea să stea cu tatăl său. Copilul a fost speriat din cauza că Vedat l-a amenințat că dacă va spune că vrea să stea la mama lui, atunci ea va fi trimisă la închisoare pentru că a vrut să îl răpească. Din această cauză custodia i-a fost dată lui Vedat.
‌Tahir și-a dat seama că Vedat a amenințat copilul cu ceva. A mers acasă, a luat înregistrarea video în care Vedat spunea că l-a ucis pe fratele lui Nefes și i-a dat-o comisarului Mithat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.