Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 20 (rezumat)

14,332

Tahir și-a dat seama că dacă Vedat va fi închis, Nefes va fi în pericol fiindcă Vedat o va denunța pentru că i-a falsificat semnătura atunci când a fugit cu Yigit in Georgia. De aceea a făcut un plan cu prietenul său Ali să o ascundă până va putea fugi cu ea și cu copiii în Rusia. Ali a dus-o la o casă unde Tahir o aștepta și i-a explicat situația. Ea nu a fost de acord să plece in Rusia, dar Tahir a lăsat-o acolo în grija lui Ali și a plecat să îl ia pe Yigit de la Vedat. Ali era obosit și a adormit iar Nefes a fugit pe fereastră. A ieșit în stradă, l-a sunat pe Mustafa și a urcat într-un tractor care trecea pe acolo. Mustafa a mers la Mithat și a luat înapoi înregistrarea, apoi a mers la Vedat acasă. Când a ajuns în fața porții l-a găsit pe Tahir iar Mustafa i-a zis că Vedat nu va fi închis pentru că nu mai este nici o dovadă împotriva lui. Au mers acasă împreună și tocmai atunci a ajuns și Nefes. După ce s-a certat cu familia lui, Tahir a mers la procuratură și și-a retras plângerea pentru ca Cemil să fie eliberat. Voia să îl elibereze pe Cemil crezând că în felul acesta Nazar nu se va mai căsători cu Vedat.

Mustafa s-a sfătuit cu Nefes cum ar putea să facă să obțină custodia lui Yigit și nici să nu fie nevoie să fugă din țară.
Mustafa l-a chemat pe Necip să se întâlnească în secret și a făcut o înțelegere cu el că dacă îi va da o dovadă care să arate violența lui Vedat împotriva femeilor, iar Nefes va primi custodia lui Yigit, atunci el îi va salva familia și îl va proteja și pe el.
Nazar a fost în vizită la Vedat acasă, iar Berrak s-a întâlnit cu ea pe hol și i-a zis că face o mare greșeală dacă se căsătorește cu Vedat iar el a auzit-o. După ce a plecat Nazar, Vedat a început să o bată pe Berrak, iar Necip a reușit să îl filmeze. Apoi l-a sunat pe Mustafa și i-a spus să se întâlnească a doua zi pentru a-i da dovada.
Necip a plecat să se întâlnească cu Mustafa dar Vedat l-a urmărit și l-a împușcat. Mustafa a ajuns mai târziu la locul de întâlnire dar văzând că Necip nu era acolo, a crezut că l-a mințit.

Nazar s-a bucurat că tatăl ei a fost eliberat și i-a spus că ea nu mai vrea să se căsătorească cu Vedat, mai ales că acum nu mai este nevoie dacă el s-a întors acasă, dar Cemil i-a zis că nu o va lăsa să renunțe la căsătorie în ziua nunții ei și să îl facă de rușine.
Murat a reușit să copieze înregistrarea pe care o avea Tahir în telefon și să o dea procurorului. Apoi Murat a mers acasă la Vedat pentru a o convinge pe Nazar să nu se căsătorească cu el. A ajuns prea târziu pentru că ea se căsătorise deja. Când voia să plece, Murat l-a văzut pe Yigit într-o mașină iar copilul striga după ajutor. Vedat a fost anunțat că va fi arestat și a fugit cu Yigit și cu Ceylan. Murat i-a urmărit și l-a anunțat pe Tahir.
Tahir a lăsat-o din nou pe Nefes în grija lui Ali iar el a plecat să-i găsească pe Yigit și pe Ceylan. Vedat a fugit în port și a apucat să ducă copiii pe o barcă. Tahir l-a prins din urmă și după ce s-a luptat cu Vedat a reușit să îl ia pe Yigit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.