Valurile vietii – episoadele 82-83-84 (rezumat)

2,684

Maya a aflat de la Faryali că fiica lor trăiește însă la început nu a putut să creadă. A plecat bulversată și a sunat-o pe sora ei să o întrebe dacă este adevărat însă ea nu i-a răspuns la telefon. După aceea Maya s-a întors la hotelul lui Bora și l-a rugat să o ducă în Grecia. Bora a încercat să găsească un căpitan de navă sau un pilot însă toți au refuzat fiindcă era furtună și i-au spus să aștepte până dimineața.

Văzând că Asli era foarte necăjită pentru că nu a reușit să vorbească cu mama sa, Faryali a plecat în Grecia chiar dacă a fost furtună ca să o aducă pe Yana. Dimineața s-au întors în Bodrum și astfel Maya a aflat de la Yana că fiica ei trăiește apoi s-a întâlnit cu Asli.

Maya, Asli și Faryali au petrecut restul zilei împreună iar spre seară Kelebek și ceilalți li s-au alăturat.
Yildiz a rămas singură la restaurantul hotelului. Fiind supărată că Faryali a uitat de ziua ei de naștere și realizând că de acum el va petrece mult timp cu Asli și cu Maya, Yildiz s-a decis să închirieze o casă pentru ea și copii.

Evren a aflat că toată averea lui Bora e pe numele lui Lal și vrea să îi strice relația cu ea ca să își transfere averea pe numele lui Gozde.

Maya a întrebat-o pe Asli dacă vrea să stea cu ea la hotelul lui Bora dar Faryali a insistat să se cazeze amândouă la hotelul unui prieten de-al său. Între timp Evren l-a trimis pe un șofer să ducă bagajele lui Maya la hotelul lui Yildiz și să îi spună că Faryali a invitat-o pe Maya să stea acolo. Yıldız s-a întors necăjită la casa părintească. Faryali și-a amintit seara târziu că era ziua ei de naștere și a mers în grabă la hotel dar ea era deja plecată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.