Gulperi – Episodul 5 (rezumat)

2,707

Hasan a fost arestat odată cu Ejder iar Gulperi i-a reproșat lui Kadir că a avut încredere în el iar el a dat înregistrările care erau împotriva lui Hasan. El i-a spus că nu știe cine a făcut asta dar i-a promis că va încerca să îndrepte situația. Kadir a mers la tribunal iar Gulperi a rămas să ia copiii. Ali a prins momentul când Bedriye era singură și i-a zis că nu va putea scăpa de el chiar dacă va pleca cu mama ei la Istanbul și o va obliga să se căsătorească cu el. Bedriye a vrut să plece dar el a bruscat-o iar Gulperi care tocmai apăruse l-a văzut și l-a amenințat că îi va face mari probleme dacă îl va mai vedea vreodată în preajma fiicei sale. Bedriye a rămas impresionată văzând că mama ei i-a luat apărarea și a început să prindă curaj sperând că o va apăra de el.

Kadir a mers la Hasan și i-a spus că bunicul lui l-a mințit în cei doi ani cât mama lui a fost închisă și i-a dat să citească niște dosare în care erau tot felul de dovezi cum el a împiedicat-o pe mama lor să îi vadă, inclusiv copiile scrisorilor pe care ea le-a trimis iar el și frații lui nu le-au primit niciodată. Hasan nu a vrut să creadă nici să le citească dar Kadir le-a lăsat acolo când a plecat.
Kadir a reușit să obțină acordul pentru a-l elibera pe Hasan pe cauțiune și s-a oferit să îi împrumute lui Gulperi suma necesară pentru a putea plăti cauțiunea dar ea a refuzat și i-a spus că încearcă să facă rost de bani din altă parte.

Yakup i-a propus lui Gulperi să îi cedeze custodia copiilor iar el o să plătească cauțiunea pentru ca Hasan să fie eliberat. Ea nu a fost de acord iar Yakup a făcut tot posibilul să o împiedice să facă rost de bani. A sunat-o pe Bedriye și i-a cerut să îl anunțe dacă o aude pe mama ei vorbind cu cineva pentru a o împrumuta cu bani.
Gulperi a rugat-o pe șefa ei Azamet să îi împrumute banii dar ea i-a zis că nu are dar o va ajuta să împrumute din bancă. Gulperi a mers acasă bucuroasă și le-a spus copiilor că a doua zi vor merge la bancă împreună apoi vor merge să îl scoată pe Hasan. Bedriye l-a sunat pe bunicul ei și i-a spus iar el a mers la Azamet și a încercat să o convingă să nu o ajute pe Gulperi dar ea l-a refuzat.
Yakup s-a enervat foarte tare și s-a interesat cine era proprietarul magazinului și l-a cumpărat, iar Azamet a fost nevoită să o concedieze pe Gulperi și nu a mai putut-o ajuta să ia creditul.

Gulperi a mers cu Can și cu Bedriye să îl vadă pe Hasan. Hasan i-a cerut lui Bedriye să îi spună bunicului său că trebuie să îl vadă neapărat. Când a ajuns Yakup, Hasan i-a spus tot ce i-a zis Kadir apoi l-a întrebat dacă este adevărat. Yakup i-a zis că nu este obligat să îi răspundă și a plecat nervos. Atunci Hasan s-a hotărât și a început să citească dosarele pe care i le-a lăsat Kadir.

Neavând altă soluție, Gulperi a acceptat să împrumute bani de la Kadir iar Seyma a aflat și a rugat-o pe mama lui să o ajute să scape de Gulperi.
Mama lui Kadir a discutat cu Gulperi și i-a reproșat că vrea să îi distrugă familia. Gulperi nu a mai vrut să primească ajutorul de la Kadir dar când el a intrebat-o ea nu i-a spus motivul pentru care s-a răzgândit.
Kadir a vrut să plătească cauțiunea fără ca Gulperi să știe dar a fost prea târziu fiindcă Yakup plătise deja. Gulperi acceptase ajutorul lui și i-a cedat tutela lui Hasan.

Kadir a mers la Hasan și i-a spus ce a făcut bunicul lui pentru a o împiedica pe Gulperi să facă rost de bani și i-a zis să se hotărască dacă vrea să fie de partea bunicului său sau a mamei sale.
Hasan a fost eliberat iar afară îl aștepta bunicul său. Gulperi a mers și ea și stătea deoparte pentru a-și vedea fiul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.