Vieţi la răscruce – episodul 1 (rezumat)

2,676

Ali Nejat (İbrahim Çelikkol) își serbează ziua de naștere la un restaurant de lux. Când ține un discurs în fața invitaților apare o femeie și îi spune că și ea are un cadou pentru el apoi scoate un pistol din geantă.
În următoarele secvențe, acțiunea se mută cu ceva timp în urmă.
Apar secvențe cu femeia respectivă, Didem și fiul ei Kaan, în viața de zi cu zi. Sunt o familie fericită dar se pare că ea suferă de o boală gravă. Femeia care avea grijă de fiul ei trebuie să plece iar acum Didem trebuie să găsească în scurt timp altă dădacă.

Pe de altă parte, apare un alt personaj, o tânără pe nume Naz (Belcim Bilgin). Este medic pediatru și e căsătorită cu Umut, un mecanic auto. Umut (Alican Yucesoy) lucrează împreună cu prietenul său din copilărie Genco și cu un ucenic amuzant, Isot care cumpără o rablă de mașină și insistă să îl ajute s-o reconstruiască și să facă o super mașină din ea.

Ali Nejat și prietenul său Ayhan se află în Italia. Iau masa la un restaurant, când brusc Ayhan face un șoc anafilactic. Naz trece prin zonă, îi vede și îi salvează viața lui Ayhan apoi merge la spital cu ei pentru a se asigura că totul este în regulă. Toți trei trebuiau să se întoarcă în Turcia în acea zi și fiindcă au pierdut avionul, se întorc împreună cu un avion privat. Când ajung în Turcia, Ali Nejat o conduce pe Naz de la aeroport la spital. Pe drum Naz observă că într-o mașină de pe cealaltă bandă este un copil pe scaunul de lângă șofer și spune revoltată că părinții lui sunt niște iresponsabili. Ali Nejat își amintește necăjit cum a făcut accident de mașină iar nepotul său, care era pe scaunul din față, a murit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.