Vieti la răscruce – Episodul 3 Rezumat

2,297

Naz acceptă invitația lui Ayhan la restaurantul său. Îl invită și pe soțul ei însă el nu vrea să meargă fiindcă are o întâlnire de afaceri cu Genco. Ali Nejat li se alătură apoi o conduce pe Naz acasă și o invită la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere. Naz îi spune că trebuie să discute cu soțul ei apoi îl va anunța dacă vor merge. Umut îi vede povestind și face o scenă de gelozie. În seara aceea doarme la atelier iar ziua următoare îi dăruiește soției sale un buchet de flori și își cere scuze. Chiar atunci Naz primește invitația la petrecere iar Umut îi spune că este de acord să meargă fiindcă vrea să își repare greșeala.

Didem merge la tatăl ei și îi spune că ea mai are puțin de trăit. Îl roagă să aibă grijă de fiul ei dar el o alungă fără regret.
Didem merge apoi la Ali Nejat și îi spune că au un fiu împreună și că ea e pe moarte iar copilul lor va rămâne de izbeliște. Ali Nejat reacționează la fel ca tatăl ei. În urmă cu câțiva ani, când a aflat că Didem e însărcinată, i-a spus să facă avort fiindcă au avut doar o aventură și nu avea de gând să se căsătorească cu ea. A trimis-o la contabilul său iar el i-a transferat niște bani în cont.

Acum Didem merge să își retragă toți banii din cont, în jur de 8000 de lire. Îl duce pe copil în parcul de distracții și la cinema apoi își cumpără o ținută de gală și un pistol iar seara merge la petrecerea lui Ali Nejat. Pe Kaan îl ascunde în mașina lui și îi spune să nu plece de acolo apoi își ia rămas bun de la el.

Ali Nejat ține un discurs și pentru a-l supăra pe tatăl său, anunță că firma lor se va lansa în sectorul automobilelor. Didem intră în restaurant și îi spune că și ea are un cadou pentru el, pe Kaan, fiul lui apoi se împușcă.
Kaan a adormit iar când ajunge ambulanța se trezește și merge să o caute pe mama sa. Șoferul lui Ali Nejat îl duce înapoi în mașină dar nu îi spune ce s-a întâmplat.
Ali Nejat merge la secția de poliție pentru declarație iar șoferul merge după el împreună cu Kaan, Naz și Umut.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.