Doctorul Minune episodul 53 (rezumat)

4,892

Ali și Ezo și-au propus să ajute un pacient, un copil orfan dintr-un spital fără facilități într-o zonă îndepărtată a Turciei.
Vuslat nu a vrut să-i trimită singuri așa că îi strică planul lui Ezo și o trimite și pe Nazli cu ei.
Când ajung la spital, văd că analizele pe care le-a trimis doctorul sunt mai vechi și că tumoarea de pe mâinile copilului a crescut încât pare imposibil să îi mai salveze mâinile. Ali îl învinuiește pe doctor iar el se enervează și nu îi mai permite să îl consulte, mai ales pentru că este autist și crede că nu le va fi de ajutor ci va crea mai multe probleme.
Ezo o sună pe Vuslat și îi spune iar Vuslat îl sună pe medic și îi zice ferm să își ceară scuze de la Ali și să îi permită să îl trateze altfel ea îi va crea probleme.
Ali se consultă cu Ferman și fiindcă tumoarea este canceroasă, el îi spune că singura șansă pentru a-i salva viața este să îi amputeze mâinile.

Ali și fetele sunt cazați într-o casă din sat. Nazli observă că Ezo încearcă mereu să rămână singură cu Ali și începe să creadă că amicii lor au avut dreptate când au spus că s-a îndrăgostit de el.

Un bărbat foarte bogat pe care Vuslat îl cunoaște, vine la spital. Vrea să facă un control pentru că este la vârsta la care tatăl său a murit.
La insistențele lui Vuslat, Ferman și Doruk se ocupă de el. Amândoi sunt nemulțumiți de îngrijirea acestui om care nici măcar nu este chiar bolnav și atitudinea lui arogantă îi enervează.
Apoi, descoperă că are o tumoare.
Vor să facă o biopsie, dar apar complicații și nu pot să afle dacă este malignă sau benignă.
Doruk îl sfătuiește pe pacient să se opereze însă Ferman îl sfătuiește să mai aștepte pentru că riscurile sunt prea mari.
Bărbatul dă cu banul și așa decide să facă operația. După ce îndepărtează tumoarea, va rămâne șchiop pentru tot restul vieții.
Când Ezo o sună pe Vuslat și o imploră să facă rost de bani pentru a-i pune proteze copilului, Vuslat vorbește cu prietenul ei bogat iar el plătește protezele.
Totuși Ali nu se dă bătut și în cele din urmă îndepărtează tumoarea și salvează mâinile copilului.


La acel spital mai sunt încă 10 copii cu diferite boli, ale căror părinți nu își permit să plătească pentru tratamentul lor.
Ali propune să folosească banii donați de prietenul lui Vuslat pentru ei dar fiindcă nu pot să ia singuri decizia și nici nu le ajung banii pentru toți, îi ia pe copii și îi duce în Istanbul la spitalul lor.
Când ajung în Istanbul, Nazli îi spune lui Ali că Ezo îl place. Ali este convins că nu este așa și îi spune că Ezo este bipolară.
Când Nazli pleacă din spital spre casă, o femeie o atacă și vrea să o ucidă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.