Totul pentru familia mea episodul 36 (rezumat)

7,590

Șengul este păcălită de un impostor care promite că va ridica un bloc de apartamente de lux pe locul casei ei și că îi va da 5 apartamente. Șengul îi dă o împuternicire după care el vinde casa unui alt om pe care l-a înșelat și pe care trebuie să-l despăgubească.
Când omul merge să-și vadă casa, se descoperă pățania lui Șengul iar acum ea trebuie să îi explice lui Orhan cum a ajuns în posesia casei.

Aybike se desparte de Berk după ce a auzit că mama lui nu este de acord cu relația lor fiindcă ea este săracă.
Când Șengul află de la Ogulcan că Ayla, mama lui Berk, i-a umilit, merge la ea ca să îi dea o lecție. Ayla este necăjită fiindcă tocmai a primit vestea de la avocat că soțul ei vrea să divorțeze iar lui Șengul îi pare rău pentru ea și în loc să o pună la punct cum intenționa, o consolează și se împrietenesc. Ayla încă nu știe că Șengul este cuscra ei.

Părinții lui Doruk sunt scandalizați când află că el și Asiye au făcut curățenie în casa unei prietene de familie.

La liceu, întreaga clasă primește un proiect la care trebuie să lucreze împreună. Sub regia lui Ogulcan vor filma un videoclip al unei piese cântate de Asiye și de Doruk. Susen și Omer sunt eroii principali ai poveștii.
Cei doi se plac și acest proiect îi apropie mai mult.
Susen are mustrări de conștiință și dintr-o clipă în alta ar putea să îi spună lui Omer că ea și Melisa l-au accidentat pe Kadir, de aceea, Akif îl ceartă pe Kaan pentru că nu a reușit să o îndepărteze de Omer.

Susen îi invită pe colegi acasă la ea ca să lucreze la proiect.
În timp ce toți se află acolo, Harika fură o brățară de-a ei iar a doua zi o vinde și își plătește taxa școlară pentru semestrul al doilea.
Kaan, care a văzut ce a făcut Harika, cumpără o brățară similară și o pune între lucrurile lui Omer pentru ca Susen să creadă că el a furat-o și să se certe cu el. Fără să își dea seama, el se filmează în timp ce ascunde brățara în cartea lui Omer și nu trece mult timp până când Susen vede filmarea.
Susen își dă seama care a fost scopul lui și se hotărăște să îi spună lui Omer că Melisa l-a accidentat pe fratele lui.

După numerotarea originală acesta este episodul 32.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.