Iarna neagră episodul 1-2-3-4 (rezumat)

3,913

Firuze (Ayca Aysin Turan) este o tânără frumoasă și idealistă, studentă la Facultatea de Arhitectură. Provine dintr-o familie modestă. Yașar, tatăl ei, este muncitor în construcții, un om cumsecade pe care toată lumea îl apreciază. Mama sa, Aliye (Zerrin Tekindor) lucrează ca menajeră și își favorizează mereu fiul, pe Faruk, un om lacom și nemilos.
Firuze se îndrăgostește iremediabil de Ayaz, un coleg de la facultate, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste câteva luni și vor să se căsătorească.
Ayaz (Alperen Duymaz) este un tânăr chipeș, onest și curajos, provine tot dintr-o familie modestă, locuiește împreună cu mama, fratele și sora lui și sunt nevoiți să se mute frecvent pentru a-și proteja familia de tatăl violent.

Într-o zi, viața lor se schimbă brusc când Berak (Hazal Filiz Kucukkoze) o tânără bogată și cu probleme psihice, dezvoltă o obsesie pentru Ayaz după ce îi salvează viața și au câteva întâlniri întâmplătoare. Când Ayaz îi spune că inima lui aparține altei femei, Berak refuză să mai facă terapia și este foarte deprimată. Ertan (Caner Cindoruk), fratele ei, un om lipsit de scrupule, este dispus să facă orice pentru fericirea ei și îi oferă lui Ayaz bogăție și influență însă el refuză. Atunci Ertan îl găsește pe tatăl lui și îi spune unde se află ca să-l constrângă să accepte propunerea lui.
Chiar în ziua când Ayaz o cere în căsătorie pe Firuze, când se întoarce acasă, află că tatăl său i-a găsit iar mama sa l-a ucis accidental în încercarea de a se salva. Ayaz vrea să se predea în locul ei dar ea amenință că se va sinucide dacă face asta. Atunci Ayaz apelează la ajutorul lui Ertan.
Următoarea zi, Firuze îl caută disperată pe Ayaz după ce acesta nu mai răspunde la telefon și în cele din urmă află că s-a mutat.

Doi ani mai târziu, Yaşar, care lucrează pentru Ertan și e responsabil temporar de șantier, îi spune șefului său că unul dintre ascensoare este defect și trebuie reparat urgent și îi dă, de asemenea, un raport legat de asta. Firuze știe despre această problemă, ea a scris raportul și l-a încurajat pe tatăl ei să discute cu Ertan ca să remedieze situația. Ertan uită să trimită pe cineva acolo fiindcă chiar atunci trebuie să se ocupe de Berak, care acum este logodită cu Ayaz și amenință că se sinucide pentru că crede că Ertan amână căsătoria lor.
Între timp, Ayaz și Firuze se întâlnesc întâmplător în magazinul unde lucrează ea. Firuze îi face multe reproșuri și nu-l lasă să îi explice de ce a părăsit-o.
În acea seară, un grup de muncitori își pierd viața din cauza liftului defect. Yaşar este grav rănit dar scapă cu viață. Ertan oferă bani familiilor ca să nu depună plângere împotriva lui. Firuze refuză banii însă Faruk îi primește și pleacă de acasă luând toți banii cu el, spre dezamăgirea mamei lui.
Ayaz este foarte revoltat când află că Ertan știa despre defecțiune. Ca să nu îl dea de gol, în declarație Ertan zice că nu a primit nici un raport și că a fost împreună cu Ayaz întreaga zi, astfel dacă îl pârăște, amândoi vor fi trași la răspundere. În plus, îl minte pe Ayaz că vor arunca vina pe unul dintre muncitorii care au murit. De fapt, întreaga vină cade pe Yaşar și imediat după ce e externat, este arestat.

Firuze știe că tatăl ei este nevinovat și fiindcă nu obține ajutor din partea avocatului sau a mamei sale, se decide să intre în firma lui Ertan sub o identitate falsă ca să găsească dovada că a primit raportul. Întâi obține informații despre Ertan de la fosta lui iubită apoi îl întâlnește la un bar și îi captează atenția, asigurându-se că este suficient de interesat de ea încât să o angajeze ca asistentă în firma lui.
După ce primește postul, Firuze trebuie doar să obțină înregistrarea camerelor de supraveghere și speră că într-o zi va rezolva totul, însă în prima zi nu ajunge la birou fiindcă Ertan o cheamă să lucreze acasă la el. Acolo, Firuze și Ayaz se reîntâlnesc.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.