Iarna neagra episodul 19-20-21 (rezumat)

5,472

Ertan o împinge pe Firuze de pe stâncă dar o prinde înainte de a cădea. Ii spune că este nebun după ea și îi cere să îl iubească și ea. Firuze pleacă de acolo foarte speriată. Ea nu bănuiește că el a aflat că e fiica lui Yasar și continuă să lucreze pentru el.
Mehveș îi spune lui Ertan să o concedieze și să o denunțe pentru că s-a angajat sub o identitate falsă însă Ertan vrea să își continue jocul și să o constrângă să accepte o relație cu el. Mehveș nu îl mai susține fiindcă se teme că va pune întreaga familie în pericol.

Când Firuze se întoarce acasă, trebuie să îi spună mamei sale de ce s-a angajat în compania Demirhan. Alyie și-a dat seama că Ertan este periculos și o sfătuiește să demisioneze.

Sevda, iubita lui Faruk care i-a furat banii, se întoarce și îl convinge să o ierte și să se căsătorească cu ea. Alyie se opune dar Faruk îi spune că se vor căsători chiar dacă ea nu este de acord și că nu va pleca din casă fiindcă i-a promis tatălui său că va avea grijă de ea și de surorile lui. Alyie este foarte necăjită dar nu poate să facă nimic.

Ertan primește acasă o copie a raportului lui Yaşar și se panichează. Ayaz îl aude vorbind cu Mehves despre asta în birou și îi spune lui Firuze. Ii promite că va găsi raportul și i-l va da iar Firuze îl îmbrățișează.

Dimineața, Ertan îi spune lui Firuze că o angajează pe Alyie ca servitoare acasă la el și o trimite după ea. Firuze încearcă să își convingă mama să nu accepte postul dar ea îl acceptă ca să fie aproape de ei și să o protejeze de Ertan. Firuze o duce acasă la el și este foarte îngrijorată și copleșită. Ayaz îi promite din nou că în curând va găsi raportul și o va scăpa de Ertan.
După aceea, Ertan o trimite pe Firuze la Yaşar și îi cere să îl convingă să ia vina asupra lui. Toate acestea fac parte din jocul lui.

Safiye, mama lui Ayaz este foarte necăjită de când a aflat că fiul ei este nevoit să se căsătorească cu Berrak pentru a o proteja pe ea și vrea să se predea însă Ayaz o oprește în ultima clipă. Atunci ea se decide să întrerupă tratamentul și să nu mai facă dializă ca să moară și să îl salveze astfel.
După ce Ayaz a oprit-o când a vrut să se predea, Firuze îl vede foarte supărat și îl întreabă din nou ce ascunde. El îi zice că se teme că dacă îi spune, va înțelege de ce a părăsit-o și îl va iubi din nou. Firuze îi spune că ea nu a încetat să îl iubească iar el o sărută.

Mehveş îl prinde pe Ayaz în biroul lui Ertan când caută raportul. Originalul era la ea și i-l dă sub pretext că îi pare rău pentru Yaşar și familia lui.
Ayaz se întâlnește imediat cu avocatul lui Yaşar și îi dă raportul.

Ertan o duce pe Firuze cu șoferul lui la o cabană în munți, unde el o așteaptă cu o cină romantică. După ce a angajat-o pe Alyie și a trimis-o la Yaşar, Firuze își dă seama că el știe cine este și îi spune. Ertan o întreabă ce ar face ca să își salveze tatăl iar când Firuze îl întreabă ce vrea, îi spune că o vrea pe ea. Chiar atunci apare Ayaz să o salveze, după ce a aflat că a dus-o la cabană. Cei doi se luptă iar când Firuze intervine pentru a-l salva pe Ayaz, Ertan își dă seama că este ceva mai mult între ei.
După aceea apare poliția iar Ayaz și Ertan sunt arestați.

Ertan era pregătit pentru varianta aceasta. A plătit o secretară să mintă că a primit raportul de la Yaşar și pe un angajat să mintă că el a luat raportul de la secretară, dar a uitat să se ocupe de lift. Astfel, Ertan este eliberat imediat dar depune plângere împotriva lui Ayaz pentru că l-a bătut și cere să fie reținut încă o zi.
Ertan merge direct la Firuze si o întâlnește pe stradă în apropierea casei ei. Îi spune că poate aranja ca Yasar să fie eliberat și o întreabă din nou ce este dispusă să facă pentru el dar vrea să știe și ce este între ea și Ayaz. Chiar atunci, apare Elvan în stare de șoc fiindcă l-a înjunghiat pe Yasin care a vrut să o abuzeze.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.