Iarna neagră episoadele 25-28 (rezumat)

3,767

Ayaz o întreabă șocat pe Firuze de ce s-a căsătorit cu Ertan iar ea îi spune că îl iubește și că pe el l-a folosit ca s-o ajute să găsească raportul lui Yaşar.
Imediat după aceea, mama lui Ayaz moare. Devastat, el îi promite lui Ertan că îl va distruge pe el și pe toți apropiații lui, inclusiv pe Firuze.
Berrak, care se pregătea pentru transplant, află că nu poate să facă operația fiindcă este însărcinată. Fericită, speră că Ayaz se va împăca cu ea și continuă să renoveze apartamentul lor și să pregătească o cameră pentru copil, însă deocamdată nu spune nimănui.

Ertan spune familiei că s-a căsătorit cu Firuze. Mama lui este foarte revoltată.
Firuze încă nu a putut să spună familiei. Ertan apare acasă la ea și le spune părinților ei că a cumpărat casa în care locuiesc ei și vrea să le dea actele de proprietate. Alyie este în al nouălea cer însă Yaşar refuză.
Văzând atitudinea lui, Ertan o înțelege pe Firuze și nu o mai presează să le zică.

La înmormântarea lui Safiye, Ayaz află de la o cunoștință că Ertan l-a ajutat pe tatăl lui să îi găsească în urmă cu doi ani. Îl învinuiește pentru moartea părinților lui și promite din nou că se va răzbuna.
După aceea se aliază cu Mehveş împotriva lui. Mehveş și unchiul ei îi transferă toate acțiunile lor ca să poată rămâne în firmă.

Faruk este chemat pentru declarații în cazul lui Yasin. Elvan este foarte panicată iar Firuze se străduiește să o liniștească și să o consoleze fără să atragă atenția familiei dar Sevda le vede și este suspicioasă.
Când se întoarce acasă, Faruk le spune că Yasin a fost sufocat, deci nu a murit din cauza rănii pe care i-a provocat-o Elvan. Firuze își dă seama că Ertan l-a ucis ca să o constrângă să se căsătorească cu el. Se întâlnește imediat cu avocatul ei și îi cere sfatul dar el îi spune că fără o dovadă, Ertan poate să mintă că Elvan l-a sufocat.

Yaşar află de la Iclal că Firuze s-a căsătorit cu Ertan și nu o mai primește acasă.
Următoarea zi, Ertan organizează o petrecere de nuntă. Deși Yaşar se opune, Aliye participă la nuntă împreună cu copiii și cu nora.
Când mirii coboară printre invitați, Ayaz, care este invitat de către Berrak, merge și îi spune lui Ertan că el și Firuze au fost iubiți. Ertan îi răspunde că știa de la soția lui și o sărută. Pe ascuns, Firuze și Ayaz se țin de mână.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.