Iarna neagră rezumat episoadele 32-33-34-35 (ultimul episod)

5,785

Ertan este arestat după ce Ayaz și Firuze au găsit dovada că el a fost răspunzător pentru accidentul de pe șantier.
Din cauza supărării, Berrak leșină iar ei o duc la spital, unde află că este însărcinată. Firuze este foarte necăjită iar Ayaz îi spune că își va asuma responsabilitatea pentru copilul său dar vrea să se căsătorească cu ea.
Când îi spune acest lucru și lui Berrak, ea face o criză nervoasă și în cele din urmă pierde sarcina.

Ertan realizează că și Firuze a fost implicată în arestarea lui și se răzbună pe ea denunțând-o pe Elvan.
Elvan este arestată dar în curând, cu ajutorul avocatului lui Ayaz, Firuze găsește o vecină care l-a filmat pe Ertan când l-a ucis pe Yasin, o convinge să o ajute și astfel Elvan este eliberată. Atunci Yaşar și restul familiei află că Firuze s-a căsătorit cu Ertan pentru a o proteja pe Elvan.
Când merge la proces, Ertan încearcă să evadeze însă este prins pentru că Ayaz a anticipat asta și i-a anunțat pe polițiști.

Alyie ține cu tot dinadinsul să păstreze casa de la Ertan. Fiindcă Yaşar este hotărât să divorțeze și nici copiii nu o susțin, realizează că familia este cea mai importantă și renunță la casă.
Sevda îi dă lui Faruk inelul pe care l-a primit de la Berrak ca să își achite datoria la cămătar.
Ayaz îi găsește pe frații săi și le spune tot adevărul despre cum Ertan este vinovat pentru moartea părinților lor. Mete și Filiz se întorc acasă.
Trei luni mai târziu, Faruk și Sevda s-au căsătorit și așteaptă un copil, Elvan studiază la Facultatea de drept iar Ayaz și Firuze se căsătoresc.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.