Cam Tavanlar, din 9 iunie la Show TV

0 632

Cam Tavanlar este una dintre cele mai discutate producții și este așteptată cu curiozitate datorită subiectului neobișnuit și a frumosului cuplu format din Kubilay Aka și Bensu Soral, amândoi îndrăgiți de fanii serialelor turcești.

Titlul Cam Tavanlar (Plafonul de sticlă) provine de la metafora cu același nume, care face referire la bariera invizibilă, ce împiedică femeile să atingă treptele superioare ale scării ierarhice, indiferent de calificările sau realizările acestora.

Leyla (Bensu Soral) este o tânără care progresează în domeniul profesional prin propriul efort iar rivalul ei Cem (Kubilay Aka) este proprietarul unui lanț de restaurante ale cărui numeroase uși sunt ușor deschise doar pentru că este bărbat.
În acest serial de comedie romantică, teme precum competiția, răzbunarea, dragostea și perseverența sunt transmise publicului printr-o poveste frumoasă.

Cam tavanlar este o producție Ojo production și va începe miercuri 9 iunie pe postul Show TV Turcia.
Fehmi Ozturk este regizorul serialului, al cărui scenariu a fost scris de Meriç Acemi, cea care a scris scenariile serialelor Prețul Dragostei și Răzbunare pe tocuri.

Din distribuție fac parte și: Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı și Cevdet Arıcılar.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.