Cine este actorul Taro Emir Tekin care joaca rolul lui Selcuk in Infidelul

414

Actorul Taro Emir Tekin, care interpretează rolul lui Selcuk în serialul “Infidelul” este fiul actriței și cântăreței Seval Sam, cunoscută pentru rolul lui Ender în serialul “Prețul fericirii” și al renumitului fotbalist Metin Tekin.
Taro Emir Tekin s-a născut în anul 1997.
A locuit în Anglia 8 ani și a studiat actoria la University of Arts London’s PaPA, Cambridge School of Visual & Performing Arts și la Oxford School of Drama.

A jucat în piese de teatru și într-un muzical iar când s-a întors în Turcia a apărut în serialul Çıplak după care s-a alăturat distribuției serialului “Infidelul”.
Talentul său a atras rapid atenția producătorilor de film și i-a adus rolul principal alături de actrița Alina Boz în serialul Zengin Kiz care va începe din toamnă în Turcia.

Actorul s-a pregătit pentru rolul lui Selcuk cu un psiholog.
Ce îl atrage la actorie:” Actoria oferă un spațiu de exprimare fără judecată. Poți să descoperi diferite existențe experimentându-le pe propria piele. Și adaptezi ceea ce găsești potrivit într-un mod care poate face povestea pe care o spui mai sinceră. Îmi place asta. Actoria este ca terapia. Este un lucru foarte eliberator. Un instrument excelent pentru autocunoaștere.”

Iubita lui Taro este o franțuzoaică frumoasă pe nume Sofia. Sunt împreună de 7 ani.

Cum își petrece timpul liber: “Îmi place să cânt la pian și să pictez. De fapt, sunt foarte interesat de toate ramurile artei și prefer să-mi petrec timpul liber dedicându-mă unor astfel de activități.
Sunt un pic casnic, un pic tocilar.
Facultatea mea avea studenți din 68 de țări așa că am mulți prieteni din toată lumea și toți mă sună. Prin urmare, îi vizitez din când în când în vacanță și experimentez mediul lor social. Acest lucru îmi face o mare plăcere.”

“Gătesc bine, nu voi fi niciodată modest în privința aceasta. Gătitul este una dintre activitățile mele preferate. De la cheesecake la mai multe preparate gourmet…”

“Nu mă interesează fotbalul dar sunt fan Beşiktaş până la capăt.
Sunt mai interesat de sporturile extreme, parapanta, skateboarding-ul. Am jucat hochei pe gheață 5 ani. Sunt foarte interesat de artele marțiale. Brazilian Jiu Jitsu, Muay Thai și boxul sunt printre sporturile pe care le urmăresc.”

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.