Cine este actrita care joacă rolul lui Cavidan în serialul Infidelul?

445

Actrița care interpretează personajul Cavidan în serialul Infidelul se numește Meltem Baytok.
S-a născut pe 10 ianuarie 1968 și este absolventă a Conservatorului de Stat din Ankara, Departamentul de Teatru.

Actual membră a Teatrului de Stat din Ankara, Meltem Baytok, a fost distinsă cu mai multe premii pentru performanțele în piese de teatru.

A jucat în serialele Hekimoğlu, Unutma Beni, Deniz Yıldızı, Kod Adi.
În 2020 s-a alăturat distribuției serialului Infidelul iar publicul a îndrăgit imediat personajul ei pentru replicile comice livrate cu măiestria unei actrițe de teatru.
În prezent joacă în seria Aldatmak (Trădare) alături de Vahide Percin și Ercan Kesal.

Filmografie
Aldatmak (Hakim Nazan Tokluca, 2022)
Sadakatsiz (Cavidan, 2020-2021)
Hekimoğlu (2020)
Unutma Beni (2014)
Deniz Yıldızı (İkbal, 2009-2014)
Kod Adı (2006)

Piese de teatru
Gidion’un Düğümü / Corryn – 2020    
Parkta Güzel Bir Gün / Yönetmen – 2018      
Terör / Oyuncu – 2017 
Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe / Oyuncu – 2016  
Kurnaz Aşıklar / Oyuncu – 2015
Üç Boylu Kadın
Ferhat İle Şirin
Arzu Tramvayı

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.