Doctorul Minune episodul 17 Rezumat

0 3,181

Nazli începe să îi spună lui Ali că îl place însă apoi se răzgândește și pleacă grăbită.
Ali îi povestește lui Adil, întrebându-se ce înseamnă comportamentul ei iar el îi spune că este posibil ca Nazli să îl placă. Ali e entuziasmat dar Adil îl sfătuiește să nu facă nimic ci să îi acorde timp să se gândească și să decidă ea când să discute.

Următoarea zi, Ali îl întreabă pe Demir cum poate să își dea seama dacă o femeie îl place. Demir îi face o demonstrație cu Acelya și îi spune despre cele trei indicii sigure: dacă râde la glumele lui proaste și dacă este agitată sau se joacă cu părul în timp ce vorbește cu el.
Ali flirtează cu Nazli așa cum l-a văzut pe Demir flirtând cu Acelya, dar Nazli nu înțelege ce încearcă să facă. Atunci Ali se gândește că Nazli nu îl place.

Nazli știe că Ali s-a îndrăgostit de ea dar îi spune lui Acelya că nu ar putea să fie împreună cu el fiindcă tot timpul s-ar teme că face ceva greșit care pe el îl rănește și mai ales pentru că nu va putea să îl atingă niciodată.
Decide să nu îi spună nimic lui Ali și să fie mai distantă față de el.

Când Ali o întreabă de ce este distantă, Nazli îi spune că este confuză și are nevoie de timp.
Selvi îi explică lui Ali că atunci când o femeie spune că are nevoie de timp sau spațiu, de fapt vrea ca el să o curteze.
Când Ferman îl sfătuiește să fie curajos și să iasă din zona lui de confort dacă nu vrea să piardă persoana dragă, Ali o invită pe Nazli la bâlci, unde îl invitase ea în urmă cu câteva zile și el a refuzat-o. Nazli ezită dar la insistențele lui acceptă.
Acolo, în timp ce povestesc, Ali își dă seama că Nazli îl place fiindcă observă la ea toate cele trei indicii despre care i-a spus Demir.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.