Dulce răzbunare episoadele 16,17,18 (rezumat)

761

Pelin se supără foarte tare când îl aude pe Sinan spunându-i lui Meliha că ea nu mai înseamnă nimic pentru el și că nu ar fi cu ea, nici dacă ar fi ultima femeie din lume.
Ea pleacă din restaurant dar apoi se întoarce și se ceartă amândoi.
Într-o secvență din trecut, ne este dezvăluit că o tânără pe nume Ruzgar l-a oprit pe Sinan atunci când a vrut să se sinucidă din cauza lui Pelin. Pe parcursul episodului, aflăm că ea l-a ajutat să-și schimbe viața.

Suheyla se preface bolnavă ca să o facă pe Pelin să o ierte și să îl oprească pe Riza care vrea să meargă în Adana ca să o aducă pe mama lui în vizită.
Mai târziu, Riza află că a mințit și își pierde încrederea în ea fiind dezamăgit de jocurile ei.

Bulent și Başak se întâlnesc și vorbesc despre Sinan și Pelin. Când își dau seama că s-au certat din cauza unor neînțelegeri, vor să îi ajute să se împace. Îi sună pe amândoi și sub diferite pretexte îi cheamă la restaurant și îi închid acolo ca să discute.
Deși la început Sinan și Pelin se ceartă din nou, în cele din urmă Sinan află că Pelin nu s-a împăcat cu Tolga iar ea își dă seama că el a spus mamei sale acele cuvinte despre ea fiindcă era supărat pe ea. Amândoi își cer scuze iar Pelin spune că de acum vrea să creeze doar amintiri frumoase împreună.

Sinan o invită pe Pelin să vizioneze un film împreună acasă la el.
Tocmai când erau pe punctul de a se săruta, Meliha sună la ușă. Pelin se ascunde în camera lui Sinan iar el e nevoit să vizioneze un film cu mama lui până târziu. Meliha rămâne să doarmă în sufragerie așa că Pelin nu poate să plece. Ea și Sinan dorm împreună în dormitorul lui și se trezesc îmbrățișați. Ceyda îi vizitează dimineața și găsește inelul lui Pelin pe podea. Pelin se ascunde până când ele două pleacă. Ceyda îi spune lui Meliha despre inel.

Sinan și Pelin se înțeleg să vorbească fiecare cu Ceyda și cu Tolga.
Pelin se întâlnește cu Tolga și îi spune să nu o mai caute pentru că nu îi va mai acorda o altă șansă.
În același timp, Sinan încearcă să vorbească cu Ceyda la restaurant, să îi spună că el nu are sentimente pentru ea. Ceyda are o reacție neașteptată, îi mărturisește sentimentele în fața tuturor celor din restaurant și îl cere în căsătorie.
Meliha merge la Pelin, îi spune că ea este dușmanul ei pentru că Sinan a vrut să se sinucidă din cauza ei și îi cere să stea departe de el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.