Dulce răzbunare episoadele 13,14,15 (rezumat)

612

Pelin a aflat de înțelegerea dintre Tolga și mama ei pentru a o face să nu mai lucreze la restaurant.
A mers acasă la Sinan iar el a îmbrățișat-o când a văzut-o atât de supărată dar ea îi spune că este supărată și pe el pentru că i-a ascuns că Tolga o înșeală ca să se răzbune pe ea.
Sinan vrea să îi explice că urma să îi spună dar nu a găsit momentul potrivit.
Pelin pleacă însă el o urcă în mașina lui și îi spune că nu o va lăsa să plece fără să îl asculte.
Un băiat din cartier îi vede și crede că Sinan a răpit-o.

Pe drum, Pelin îi spune lui Sinan să oprească mașina pentru că îl va asculta. Când oprește, ea fuge prin pădure. Începe să plouă și Pelin se adăpostește într-o cabană. Sinan merge după ea și acolo au ocazia să discute ier ea recunoaște că a exagerat și că în sinea ei știa că nu ar face așa ceva pentru a se răzbuna. Când ei pleacă din pădure, mașina lor se împotmolește în noroi și sunt nevoiți să petreacă noaptea în casa unei familii, mințind că sunt un cuplu proaspăt căsătorit. Acolo au câteva momente romantice și aproape se sărută.

Ceyda află că Sinan a abandonat facultatea din cauza lui Pelin, datorită spionului ei din restaurant. Mai multe detalii află de la mama lui, dar ea nu știe că Pelin este acea fată care l-a rănit.
Părinții lui Pelin, Tolga și prietenele ei sunt îngrijorați pentru ea fiindcă nu reușesc să o contacteze. Fetele se gândesc că este cu Sinan și merg cu toții acasă la el.
Când ajung acolo, băiatul din cartier le spune că Sinan a răpit-o pe Pelin.
De acolo merg să îi caute la restaurant. Fiindcă localul este închis în acea zi, mama lui Sinan își duce prietenele acolo la masă și iese un scandal comic între cele două familii.
Ceyda îi propune lui Tolga să coopereze pentru a-i ‘despărți’ pe Sinan și pe Pelin. Tolga nu este de acord.

A doua zi, Sinan și Pelin își recuperează mașina și se întorc în oraș.
Pentru că părinții lui Pelin au depus plângere împotriva lui Sinan, ei trebuie să meargă la secția de poliție.
Ceyda îl pune pe Berkay să răspândească zvonul că Pelin l-a determinat pe Sinan să abandoneze facultatea și astfel află familia lui.

Tolga își cere scuze de la Pelin în public și ea e constrânsă să îi spună că îl iartă.
Ceyda îl duce pe Sinan acolo și când el vede această scenă, crede că s-a împăcat cu el.
Când se întoarce la restaurant, mama lui merge foarte supărată la el și îi cere să o scoată pe Pelin din viața lui fiindcă se teme că îl va răni din nou.
Pelin ajunge și ea chiar atunci și aude discuția lor. Sinan îi spune mamei sale că Pelin nu mai înseamnă nimic pentru el și că a vrut doar să se răzbune pe ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.