Golden boy episoadele 43-45 (rezumat)

4,660

Sărutul lui Seyran nu este suficient pentru a-l opri pe Ferit să plece.
Halis se simte rău și este dus la spital.
Imediat după ce își revine, Halis întreabă de Ferit. Seyran se pregătește să îi spună că a plecat în America dar chiar atunci Ferit intră în salon.
Seyran se bucură că nu a plecat.
Halis uită de supărarea lui pe Ferit de bucurie că îl vede bine, sănătos fiindcă era îngrijorat că a pățit ceva și îi spune că îi pare rău că l-a lovit.

Hattuc îi spune lui Kazim să nu facă scandal cât timp Halis este în spital și îi permite lui Seyran să se întoarcă la vilă pentru că el vrea să își vadă toată familia acasă când este externat.
Spre mirarea familiei, ea rămâne toată noaptea cu Halis la spital.

Hattuc stabilește cu Halis ca Seyran să rămână cu soțul ei.
Kazim se enervează când află că au luat această decizie fără el.

Abidin o invită din nou pe Suna la cofetărie.
Fuat este gelos când observă că se plac.

Ferit o tachinează pe Seyran pentru sărut. Deși ea îi spune că nu are nicio semnificație și că a făcut-o pentru ca să-l convingă să rămână, el nu crede.

Halis îi spune lui Seyran că nu-l va lăsa pe Kazim să o forțeze să plece dacă nu vrea și că îi permite să studieze dar îi amintește și că i-au promis nepoți.
Apoi el îi transmite lui Ferit să o ducă pe soția lui la cumpărături și să o răsfețe.
Cei doi tineri pleacă de acasă voioși iar Seyran este fericită de cum decurge relația lor până când Ferit o lasă baltă la restaurant și se duce la Pelin după ce a aflat că este la alt restaurant cu cineva.
Pelin s-a despărțit de Ferit printr-un mesaj și s-a hotărât să îi dea o șansă lui Serdar, tipul pe care i l-a prezentat Burak.
Ferit merge la localul unde se întâlnesc dar în ciuda insistențelor lui, Pelin nu vrea să plece cu el și rămâne cu Serdar.

Gulgun îi întreabă pe Seyran și pe Ferit de ce s-au întors separat iar Seyran îi spune cum Ferit a lăsat-o singură la restaurant și a plecat la iubita lui.
Gulgun le spune să discute despre asta în camera lor ca să nu afle restul familiei. Atunci Seyran înțelege că ea știa de relația lor.
După aceea, Seyran și Ferit se ceartă. Ea vrea ca el să se despartă de Pelin și să nu o mai umilească dar el îi spune că nu renunță la iubita lui și îi amintește că este forțată să accepte. Îi spune și că nu îl poate păcăli să se îndrăgostească de ea cu un sărut și o provoacă să divorțeze și să se întoarcă acasă.

Kazim acceptă invitația lui Halis la vilă dar îi spune că nu s-a răzgândit și că nu va permite ca Ferit să se joace cu onoarea lui Seyran.
Halis o întreabă pe Seyran dacă vrea să plece acasă la familia ei dar îi spune să nu se teamă de Kazim, pentru că el este alături de ea.
Ferit este șocat când Seyran spune că respectă decizia tatălui ei și merge să își facă bagajul.
Halis se înfurie foarte tare, îl insultă pe Kazim și îi spune să își ia fiica și să plece dar să părăsească imediat apartamentul pe care i l-a dat și să se întoarcă în satul lor.
Ferit încearcă să o oprească pe Seyran spunând că este îngrijorat pentru ea dar ea îi spune că nu se mai teme de nimeni și pleacă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.