Gulperi – episodul 13 (rezumat)

4,083

Tratamentul lui Can costă mult iar Hasan vrea să împrumute banii de la Seyit însă Kadir insistă să plătească el. Copilul este externat dar va continua să meargă la spital pentru tratament.
Artemis a fost și ea la spital pentru a fi alături de Hasan si când a aflat de situația lui Can nu i-a mai spus lui Hasan că părinții ei divorțează din cauza lui Gulperi ca să nu îl mai necăjească și ca să nu refuze banii pentru tratamentul copilului, dar i-a promis că vor discuta despre familiile lor după ce frățiorul lui se va face bine.

Gulperi și copiii au organizat din nou o petrecere de ziua lui Can ca să îi ridice moralul.
A doua zi copilul a vrut să meargă la școală fiindcă trebuia să dea un test iar Hasan a mers cu el apoi au petrecut restul zilei într-un parc de distracții împreună cu Selen.

Artemis i-a spus lui Kadir că a aflat de divorțul lor și l-a întrebat ce este între el și Gulperi. Kadir i-a răspuns șocat că sunt doar prieteni și a încercat să îi explice că nu ea e motivul pentru care divorțează.

Yakup vrea să se răzbune pe Gulperi cu orice preț. Seyma se folosește de răpirea lui Can ca să îl convingă pe judecător că Gulperi nu e capabilă să își protejeze copiii. Acceptând recursul ei, judecătorul trimite serviciile sociale să îi ia pe copii în cele două zile care au mai rămas până la proces.

Kadir bănuiește că la proces Şeyma va aduce în discuție situația financiară a lui Gülperi și faptul că ea și copiii locuiesc în casa unui prieten. În timpul care a mai rămas până la proces, Gulperi încearcă să rezolve problemele acestea fără ajutorul lui Kadir și reușește să își găsească o locuință unde va lucra ca femeie de serviciu în schimbul chiriei.

În ziua procesului copiii vor să vorbească și ei și îi spun judecătorului cum bunicii lor i-au mințit și i-au despărțit de mama lor și că vor să rămână în custodia ei. Şeyma are pregătită o ultimă lovitură la care nu se aștepta nimeni. Îi spune judecătorului că Gulperi i-a distrus căsnicia și îi arată fotografiile cu ea și cu Kadir pe care le-a făcut Kader în ziua când decorau casa pentru petrecerea de ziua lui Can.
Judecătorul decide să îi lase pe Hasan și pe Bedriye în custodia mamei dar le dă bunicilor custodia lui Can.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.