Gulperi – episodul 14 (rezumat)

4,217

Yakup a primit custodia lui Can și l-a dus imediat acasă fără să-i permită mamei sale să-i explice situația dar le-a spus lui Hasan și lui Bedryie că pot să locuiască cu ei dacă nu vor să se despartă de frățiorul lor.
Gulperi, Hasan și Bedriye și-au luat rămas bun de la Can iar el a plecat supărat cu bunicii lui. Gulperi a mers după ei și i-a dat soției lui Ejder o scrisoare pentru copil în care i-a promis că în curând se va întoarce acasă.

În aceeași zi Seyit și Gokhan i-au ajutat pe Gulperi și pe copii să se mute la noul apartament. Hasan nu a spus nimic în fața celorlalți dar când a rămas singur cu mama sa, i-a amintit că el a avertizat-o că oamenii vor înțelege greșit prietenia ei cu Kadir și i-a reproșat că din cauza ei l-au pierdut pe Can apoi a plecat de acasă și l-a rugat pe Seyit să îi dea voie să locuiască în port pentru câteva zile. Seyit a mers la Gulperi și i-a spus că Hasan este la el ca să nu se îngrijoreze și i-a propus să lucreze seara în pescăria lui. Ea avea nevoie de încă un loc de muncă fiindcă judecătorul i-a spus că trebuie să își îmbunătățească situația financiară dacă vrea să obțină custodia și a acceptat propunerea lui Seyit.

Kadir a înțeles că a luat decizia corectă când s-a hotărât să divorțeze de Şeyma. A insistat să semneze actele de divorț iar de data aceasta Şeyma a acceptat însă intenția ei era să ajungă la proces și să îi spună judecătorului că își iubește soțul și mai vrea o șansă să își salveze căsnicia fiindcă știa că în astfel de cazuri judecătorul ar fi amânat procesul pentru 6 luni.

Can l-a sunat pe Hasan de pe telefonul lui Kader și i-a spus că se teme că bunicul lor îl va duce departe de ei și că prefera să nu îl salveze. Hasan a fost devastat fiindcă copilul nu îl auzea și nu a putut nici măcar să îi spună că nu va permite așa ceva, ca să îl încurajeze. Seyit era lângă el și i-a promis că vor face tot posibilul ca să îl ia pe copil înapoi.

A doua zi Kader l-a dus pe Can la spital pentru tratament iar Gulperi s-a învoit de la locul de muncă pentru a merge să îl vadă. Kader nu a vrut să îi lase să se întâlnească dar pe mașină în drum spre casă copilul și-a dat seama că mama lui a fost acolo și a rugat-o pe Kader să-l lase s-o vadă. Lui Kader i-a fost milă de el și l-a dus puțin la cofetăria unde lucra Gulperi, fără să știe Yakup. Copilul i-a spus mamei sale că deși nu aude, poate să înțeleagă de pe buzele lor ce vorbesc și că bunicii lui nu trebuie să știe asta.

Seyit l-a dus pe Hasan la un avocat bun și după ce i-au povestit cazul, avocatul le-a spus că singura soluție pentru a recupera custodia este ca Gulperi să se căsătorească. După aceea Seyit a mers la ea și i-a propus să se căsătorească cu el.

Hasan și-a dat seama că Artemis a crezut că părinții ei divorțează din vina lui Gulperi. S-a întâlnit cu ea, a asigurat-o că nu e adevărat și i-a povestit ce a făcut Şeyma din cauza geloziei.
La finalul episodului un bărbat bate la ușa familiei Taşkın iar Fatma deschide ușa și este șocată să vadă că e fiul ei Eyup.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.