Gulperi – episodul 20 (rezumat)

4,290

Eyup a distrus telefonul lui Gulperi ca să nu arate poliției filmarea care dovedea că s-a rănit singur. Și-a dat seama că îl iubește pe Kadir și i-a spus că îl va ucide dacă mai încearcă să îl ajute. După aceea a mers la Kadir si i-a spus că dacă e nevoie îi va ucide pe amândoi, dar nu i-o va lăsa lui.

Înainte de a se întâlni cu Eyup, Gulperi i-a trimis lui Barkin filmarea și datorită acelei dovezi Kadir a fost eliberat chiar în acea zi iar Eyüp a fost arestat. Hasan l-a vizitat dezamăgit și i-a dat o ultimă șansă să îi spună de ce a întrerupt Kadir nunta. Eyup i-a spus că a fost acuzat pe nedrept că a ucis o familie și Kadir a aflat despre asta și l-a amenințat chiar dacă nu avea dovezi. Hasan a plecat de acolo neștiind ce să creadă.

A doua zi Eyup a fost eliberat cu ajutorul lui Şeyma și s-a hotărât să îl ucidă pe Kadir într-un accident rutier. A pus pe cineva să-i strice volanul și frâna mașinii și să găsească un dușman de-al lui Kadir pe care să-l învinuiască.

Hasan a salvat-o pe Artemis dar a mințit că nu i-a văzut pe cei care au răpit-o fiindcă a vrut să îi pedepsească el. S-a întors cu Gokhan în acel cartier și au căzut în mâinile răpitorilor. Kadir a aflat unde erau, a anunțat poliția și i-a salvat.

Artemis i-a spus lui Hasan că s-a îndrăgostit de el din prima zi când s-au cunoscut. Hasan i-a spus că și el o iubește și când a fost răpită și-a dat seama că nu ar putea să trăiască fără ea. S-au îmbrățișat fericiți.

Gulperi și Kadir s-au decis să se căsătorească cât mai repede. Can a început să-și recapete auzul și i-a auzit când au stabilit la ce oră vor merge să depună actele necesare. Dimineața s-a strecurat în mașina lor și s-a ascuns pe bancheta din spate fiindcă credea că se vor căsători și a vrut să fie alături de ei. Gulperi și Kadir nu l-au văzut și au pornit fericiți și emoționați la drum. După puțin timp volanul și frâna mașinii s-au blocat și în fața lor a apărut un camion.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.