Gulperi – episodul 21 (rezumat)

5,431

Gulperi și Kadir nu au făcut accident dar Can s-a rănit ușor la cap când mașina s-a oprit brusc. L-au dus la spital și după ce a primit îngrijirile medicale, copilul le-a spus cât era de bucuros că se vor căsători.
Când mașina a fost verificată la service, Kadir a aflat că defecțiunea a fost provocată intenționat. Atât el cât și Hasan bănuiau că Eyup se afla în spatele acestui lucru.
Eyup a fost chemat la poliție fiindcă el era principalul suspect însă după ce i-au luat declarația, l-au lăsat să plece fiindcă nu aveau dovezi pentru a-l aresta.

Kadir a obținut un ordin de restricție pentru el, pentru Gülperi și pentru copii. Gulperi nu a vrut să îl semneze fiindcă știa că copiii și-ar pierde din nou încrederea în ea dacă ar face asta. S-a certat cu Kadir pentru că nu i-a cerut părerea înainte dar mai târziu a aflat că Eyup l-a lovit pe Can și s-a decis să semneze ordinul de restricție și să nu mai amâne căsătoria cu Kadir.

A doua zi Gulperi și Kadir s-au căsătorit. Ajda și Barkin au fost martori iar dintre copii doar Can a fost prezent. Între timp, un bărbat a intrat în casa lui Şeyma și a bătut-o în fața lui Artemis. Fata l-a sunat pe Kadir dar telefonul lui era la Barkin și el nu a răspuns ca să nu întrerupă nunta.

Hasan l-a rugat pe Seyit să afle dacă Eyup a defectat mașina lui Kadir. Seyit a reușit să obțină o întâlnire cu cel care l-a ajutat pe Eyup. În ultima clipă Eyup a aflat că Seyit era pe urmele lui și i-a întins o capcană. Seyit s-a întâlnit cu el în loc să se întâlnească cu acel tip însă înainte de a ajunge acolo i-a dat adresa lui Hasan ca să meargă împreună.
Eyup l-a amenințat pe Seyit și l-a lovit. Nu intenționa să îl ucidă dar Seyit a căzut și s-a lovit grav la cap. Hasan a ajuns prea târziu și l-a găsit inconștient iar Eyup a fugit. La spital Seyit s-a trezit și i-a spus lui Hasan că Eyup a defectat mașina dar a mințit că nu a văzut cine l-a lovit. După aceea Hasan l-a chemat pe Gokhan și înainte de a muri, Seyit i-a spus că e tatăl lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.