Gulperi – Episodul 4 (rezumat)

3,815

Gulperi a fost arestată iar ea a luat vina asupra ei fiindcă voia să își protejeze fiul.
Ejder i-a luat pe copii și i-a dus la casa lor din Istanbul. Yakup când a aflat ce a făcut el și cu Hasan s-a înfuriat pe ei fiindcă și-a dat seama că s-ar putea afla că ei au pus drogurile în casa lui Gulperi.
Can copilul cel mic l-a sunat pe Kadir și l-a rugat să îi salveze mama. Copilul i-a povestit ce s-a întâmplat iar Kadir a mers să vorbească cu Gulperi. Când l-a văzut, Gulperi i-a zis că nu are nevoie de nici un avocat iar el i-a spus că știe că îl protejează pe Hasan și i-a promis că doar Ejder va fi pedepsit iar Hasan nu va fi implicat.

Hasan o cunoscuse pe Artemis într-o seară când a ieșit să se plimbe și s-au împrietenit neștiind că ea era fata lui Kadir.

În ziua când a fost procesul lui Gulperi, familia Taskin aștepta acasă să primească vești de la tribunal. Ei se așteptau ca Gulperi să ia toată vina asupra ei iar în felul acesta ar fi scăpat de ea, însă Gulperi i-a surprins apărând la ușă pentru a-și lua copiii. Gulperi le-a zis că a fost eliberată fiindcă și de data aceasta a fost nevinovată, iar până acum a tăcut de dragul copiilor dar acum nu va mai tăcea și toți vor plăti unul câte unul pentru ceea ce i-au făcut.

Seyma aflase că Gulperi a fost în tinerețe iubita lui Kadir și a început să îl urmărească. De teamă să nu își piardă soțul, Seyma a încercat să îl îndepărteze de Gulperi.
Seyma a aflat că Kadir a încercat să ascundă niște înregistrări pentru a-l proteja pe Hasan. Ea a reușit să obțină acele dovezi și să le dea procurorului. Odată cu Ejder a fost arestat și Hasan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.