Hercai episodul 23 (rezumat)

10,391

Esma îi spune lui Zehra că Miran este fiul lui Hazar și că Azize a planificat răzbunarea știind lucrul acesta și faptul că Reyyan nu este fiica lui Hazar. Îi dă și scrisoarea pe care Dilsah i-a încredințat-o ca să i-o dea lui Hazar, în care i-a scris că Miran este fiul lui și că dacă se va întâmpla ceva cu ea, să îl protejeze de familia Aslanbey. Zehra nu poate să decidă dacă să îi spună soțului ei.

Elif merge să îi spună lui Reyyan că ea l-a împins pe Hazar pe scări dar Esma o întâlnește în apropierea conacului Sadoglu și o întoarce din drum.
Reyyan merge la conacul Aslanbey și îi spune lui Miran în auzul tuturor că va găsi scrisoarea care dovedește că Hazar este nevinovat și le va arăta tuturor cum Azize s-a jucat cu viețile lor. Îi zice să o ajute dacă are curajul să afle adevărul iar el acceptă.
Cei doi merg la spital pentru a verifica înregistrările camerei de supraveghere ca să vadă cine a luat lucrurile lui Hazar de pe banca unde ea le-a uitat, însă chiar în locul acela nu era cameră video.

Azize este foarte îngrijorată pentru că nu știe despre ce scrisoare este vorba. Când Miran se întoarce acasă, îl trage de limbă și află că în scrisoarea aceea Dilsah i-a cerut lui Hazar s-o ajute să fugă. Ea îi zice că sigur este un alt joc de-al lui Hazar și că el a scris-o și spre surprinderea ei, Miran îi răspunde că va ști dacă este reală, pentru că știe scrisul mamei lui datorită unei fotografii vechi pe care i-a dat-o Sultan.
Sultan ascultă discuția lor apoi îi spune lui Miran cum și-a pierdut fiul. Miran realizează încă o dată că sunt multe secrete în familia lor și că este posibil ca ceea ce i-a spus Hazar să fie adevărat.
Esma nu reușește să îl convingă pe Firat să plece împreună departe de familia Aslanbey și așteaptă îngrijorată să vadă ce se va întâmpla când Hazar află că Miran este fiul lui.

Reyyan bănuiește că Yaren a luat scrisoarea. În urma confruntării dintre ele, Azat îi spune lui Nasuh că Yaren a știut de planul familiei Aslanbey de a le distruge onoarea și că le-a ascuns doar pentru a-i face rău lui Reyyan. Nasuh vrea să o lovească pe Yaren dar Reyyan intervine pentru ea și îl oprește.
Nasuh îi spune apoi lui Yusuf că regretă tot ce i-a făcut lui Reyyan.
Gonul îi spune lui Firat că fratele ei trăiește dar Azize nu o lasă să îl vadă și că ea i-a cerut să divorțeze de Miran ca să își poată continua răzbunarea.

Reyyan îl întreabă pe Yusuf despre bijutierul Gabriel care a făcut inelul pe care l-a comandat Hazar pentru Dilsah. Miran crede că acel inel a fost comandat de către tatăl lui, Mehmet Aslanbey iar Reyyan se gândește că dacă îi va dovedi adevărul, va înțelege că Hazar nu i-a ucis părinții.
Sub pretext că are nevoie să se îndepărteze puțin de conac, Reyyan merge în satul lui Melike pentru câteva zile, astfel va putea să cerceteze trecutul împreună cu Miran.
Nasuh află despre planul ei dar pentru binele lui Hazar, vrea să o împiedice să descopere adevărul.
Pe de altă parte, Hazar începe să își amintească ce s-a petrecut în ziua când Mehmet Aslanbey i-a găsit pe el și pe Dilsah.
La finalul episodului, Reyyan și Miran îl găsesc pe bijutierul Gabriel iar el recunoaște imediat inelul lui Dilsah și urmează să le spună dacă Hazar sau Mehmet l-a comandat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.