Hercai episodul 37 (rezumat)

12,116

Reyyan s-a hotărât să plece din oraș după ce a aflat că Hazar nu este tatăl ei. Merge în gară fără nici un plan și se urcă în primul tren însă în ultima clipă realizează că nu poate să își lase familia și bărbatul iubit în urmă.
Hazar și Miran o caută toată noaptea fără nici un rezultat. Dimineața, Firat o găsește în gară și o convinge să-i permită s-o ducă el unde vrea să meargă. Reyyan îi cere să o ducă la Azize. Aceasta îi confirmă ceea ce bănuia, și anume că a știut că nu este fiica lui Hazar când și-a pus la cale planul. În urma confruntării cu ea, Reyyan înțelege că nimic nu o va opri să își continue răzbunarea și că nimeni din familia ei nu este în siguranță.
După aceea Firat o cheamă pe Sukran iar ea o convinge pe Reyyan să stea la ea până va decide unde vrea să locuiască și ce vrea să facă.
Hazar și Miran merg să vorbească cu ea. Hazar o imploră să îl ierte iar Miran să îi permită să fie alături de ea. Deși Reyyan îi alungă pe amândoi, nu mai este atât de supărată ca la început.
Fiindcă Zehra este însărcinată și departe de casă, nu i-a spus nimeni că Reyyan a aflat, nici măcar ea. Reyyan pare că nu așteaptă vreo explicație de la mama ei și nici pe departe nu este atât de supărată pe ea precum este pe Hazar.

Handan încă nu știe unde este Yaren și se preface că au început durerile nașterii și că refuză să nască până i-o vor aduce acasă. Atunci Nasuh îi spune că a căsătorit-o cu Harun iar Cihan merge după ei la hotel. La insistențele lui Handan, Nasuh le permite să stea în conac până își vor cumpăra o casă.
Yaren și Harun sunt ca șoarecele și pisica. Ea îl amenință mereu iar el o tachinează și o umilește, amintindu-i de fiecare dată că nu este o adversară pe măsura lui.

După ce a aflat că fratele ei trăiește, Gonul face un plan pentru a se răzbuna pe Azize. Îi spune lui Firat că Azize a făcut-o să creadă că el este fratele ei prin niște acte de adopție false și că s-a folosit de asta ca să o facă să divorțeze de Miran. Acum Firat este și mai furios pe Azize iar scopul lui Gonul probabil este să îl convingă să îi transfere ei averea familiei.

Reyyan primește un telefon de la Azize și merge să discute cu ea. Azize vrea să încurce lucrurile și mai mult, s-a interesat despre tatăl biologic al lui Reyyan și îi dă informațiile găsite despre el însă Reyyan îi spune că tatăl ei este Hazar și că nu îi va da satisfacție ci se va întoarce la familie și la Miran.

Mai târziu Miran merge la Reyyan cu calul ei Mavi și fac o plimbare însă pe drum Reyyan îi spune că are nevoie să fie singură și că prezența lui nu îi face bine. Miran se întoarce la casa bunicii și o așteaptă acolo.
Între timp, la conacul Sadoglu, Hazar află că Yaren s-a întors acasă. Îi spune lui Cihan că nu va locui în aceeași casă cu ea și îi cere lui Melike să împacheteze lucrurile lui Gul, hotărât să se mute. Chiar atunci apare calul lui Reyyan, singur. Hazar îl sună panicat pe Miran să îl întrebe de Reyyan.
Reyyan este inconștientă pe malul unui râu iar un bărbat misterios o ia în brațe și se îndepărtează cu ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.