Hercai episodul 39 (rezumat)

13,455

Miran și Reyyan vor să plece din oraș, să înceapă o nouă viață departe de Azize ca să nu îi mai folosească în răzbunarea ei.
Azize a așteptat 40 de zile după moartea lui Elif, apoi vrea să își încheie răzbunarea într-o singură zi. Planul ei este ca Miran să ucidă pe cineva din familia Sadoglu sau invers iar celor care vor rămâne în viață, le va spune cine este și de ce s-a răzbunat. Se așteaptă ca ei să nu o lase în viață când va termina cu ei dar asta și dorește.

Apare un nou personaj Aslan Aslanbey, fiul lui Sultan. El spune că vrea să își facă dreptate pentru viața care i-a fost furată dar și să îi ajute pe cei care au fost nedreptățiți și să îi pedepsească pe cei care merită.

Handan și fetița ei au supraviețuit. În ziua când sunt externate este mare bucurie la conac. La masă li se alătură și Miran după ce împreună cu Reyyan anunță familia că vor pleca și îi asigură că dacă el pleacă, Azize nu va putea să le facă nimic singură.
Azat se învinovățește pentru moartea lui Elif însă Miran o învinuiește doar pe Azize.

Azize le trimite din oraș cu forța pe Gonul, Sultan și Esma pentru a fi în siguranță apoi îi trimite un mesaj lui Miran în care îi spune locul unde îl așteaptă ca să discute. Miran o minte pe Reyyan că Firat i-a scris și pleacă acolo singur.
Azize o sună apoi pe Reyyan și îi spune că înainte de a pleca vrea să îi arate ceva. Reyyan se urcă în mașina pe care Azize o trimite după ea și ajunge la locul unde Miran se întâlnește cu ea. Șoferul blochează ușile mașinii și nu îi permite să iasă, doar să îi privească.
Azize îl cheamă acolo și pe Azat și îi spune lui Miran să îl împuște, altfel o va face ea sau Mahmut. Miran vede în oglinda mașinii că Azize este în spatele lui și are arma îndreptată spre el și înțelege că l-a atras în această capcană pentru a reîncepe dușmănia cu Sadoglu iar dacă nu îl împușcă, îi va ucide pe amândoi. Ca să se salveze pe el și pe Azat, îl împușcă el încât să nu îi pună viața în pericol apoi îl sună pe Firat fără să știe Azize și prin conversația pe care o poartă cu ea, îl face să înțeleagă să meargă să îl salveze pe Azat după plecarea lor. Reyyan privește disperată din mașină cum Miran îl împușcă pe Azat. Bineînțeles că Azize știa că nu îl va împușca mortal. Azat îl aude pe Miran spunându-i lui Azize că nu a renunțat la răzbunare, doar a vrut să se infiltreze în conacul Sadoglu, să îi câștige încrederea lui Hazar și celorlalți ca să poată să găsească de acolo o dovadă pentru Reyyan că Hazar i-a ucis părinții. Mai târziu Miran îi spune lui Firat că este nevoit să o facă pe Azize să creadă că el nu a renunțat la răzbunare fiindcă doar așa îi poate proteja de ea pe cei din familia Sadoglu.

Aslan aflase de planul lui Azize și după ce ea și Miran pleacă, vrea să îl ducă pe Azat la spital dar el insistă să nu facă asta ca să nu afle familia lui, fiindcă nu vrea ca ei să se răzbune pe familia Aslanbey, ultima dorință a lui Elif fiind ca ei să încheie dușmănia. Aslan îl duce acasă și când îl pansează, își dă seama că Miran nu a vrut să îl ucidă.
Aslan are o încăpere cu poze cu Reyyan și este obsedat de ea.
Miran și Firat îl caută cu disperare pe Azat crezând că oamenii lui Azize l-au luat.
Seara, un tânăr merge la familia Sadoglu și le spune că Miran l-a împușcat pe Azat. Între timp Azize se pregătește de înmormântarea ei și îi așteaptă să o ucidă după confruntarea în care le va spune că Miran este fiul lui Hazar și toate motivele răzbunării ei.
Bărbații Sadoglu merg la conacul Aslanbey înarmați și amenință că îl vor împușca pe Miran daca nu i-l aduc pe Azat. Reyyan ajunge și ea acolo iar oamenii lui Aslan le aduc pe Gonul și pe Sultan.
Hazar îl întreabă pe Miran dacă chiar l-a împușcat pe Azat iar atunci apare Aslan și le spune că el l-a împușcat. Azize este șocată să își vadă nepotul intervenind și distrugându-i planul.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 39 de la TV este episodul 36 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.