Hercai episodul 43 (rezumat)

11,094

Miran i-a prins pe Reyyan și pe Aslan împreună în casa lui de lângă conac, vorbind despre un secret. Le cere explicații foarte supărat iar Aslan îi spune că vorbeau despre faptul că el a cumpărat casa aceea ca să se poată întâlni mai des și că a ajutat-o pe Reyyan fiindcă era să fie prinsă de Yaren când a intrat acolo. Miran nu prea e convins și îi spune că nu va renunța până când va afla ce urmărește.
Zehra i-a spus lui Nasuh că Miran este fiul lui Hazar însă el e convins că este doar o altă minciună de-a lui Azize prin care încearcă să îl protejeze pe Miran de ei. Zehra o roagă pe Esma să îi aducă păpușa lui Gul în care a ascuns scrisoarea însă Esma o aruncase. Fiindcă nu mai are altă dovadă, Zehra îi cere să spună ea că Miran este fiul lui Hazar dar Esma refuză fiindcă se teme de Azize. Atunci Nasuh propune să meargă împreună la Ayla, prietena lui Dilşah fiindcă se gândește că ea ar trebui să știe dacă este adevărat. Îl cheamă și pe Hazar acolo.
Azize a văzut-o pe Esma vorbind cu Zehra și când o chestionează, află că Zehra a pierdut scrisoarea. Bănuind că va merge la Ayla, o sună pe aceasta și o amenință ca să nu le spună că Miran e fiul lui Hazar. Astfel, când Zehra și Hazar ajung la Ayla, ea le spune că Dilşah a fost însărcinată cu copilul lui Hazar dar a făcut avort când a fost forțată să se căsătorească cu Mehmet și că mai târziu când a vrut să fugă de familia Aslanbey, a scris acea scrisoare în care l-a mințit pe Hazar că Miran e fiul lui sperând că o va ajuta să fugă, dar apoi s-a răzgândit și nu i-a mai trimis-o. Totuși Zehra e sigură că Ayla minte iar Hazar se întreabă și el dacă nu cumva Miran este fiul lui fiindcă își amintește că Dilşah a vrut să îi spună ceva despre Miran în seara când a fost ucisă.

Zehra discută cu Reyyan despre tatăl ei biologic și îi povestește că atunci când i-a zis că este însărcinată, el i-a spus că familia lui nu le va permite să se căsătorească și a trimis-o să facă avort. Vrea să îi spună cine este însă Reyyan nu vrea să știe.
De când a aflat că Aslan o place pe Reyyan, Azize s-a hotărât să îi împace pe Miran și pe Reyyan. Neștiind că nu au divorțat, le propune să se căsătorească spunând că ea a renunțat la răzbunare și îi susține însă ei îi răspund că se vor căsători când decid ei, nu când vrea ea. Prin urmare Azize va face un plan prin care să-i facă să ia singuri decizia de a se împăca.
Când Aslan află ce vrea să facă Azize, își dă seama că a văzut pozele cu Reyyan din biroul lui și că vrea să îl împiedice să fie cu ea. Atunci îi trimite o scrisoare anonimă în care îi spune că în curând va dezvălui ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea când a murit Mehmet și care este de fapt motivul răzbunării ei. Azize este îngrozită că se va afla adevărul și anume că Mehmet i-a împușcat pe Hazar și pe Dilsah și apoi s-a sinucis. Aslan nu știe asta, dar vrea doar să o sperie.
Între timp, Hazar nu este sigur dacă Miran e fiul lui sau nu dar este devastat că nu a putut să îl protejeze și se macină să își amintească ce s-a întâmplat în acea noapte. Din cauza acestor gânduri, noaptea visează că el l-a împușcat pe Mehmet și când se trezește crede că chiar așa s-a întâmplat și vrea să se predea. Cihan îl oprește la timp și chiar atunci Zehra le spune să o ducă la spital că au început durerile nașterii.

Azize îi spune lui Sukran că a renunțat la răzbunare și o invită să se mute la conacul ei ca s-o ajute să-i împace pe Miran și Reyyan. Până acum Sukran era aproape convinsă că femeia care a vizitat-o în urmă cu două episoade a fost Dilsah, dar acum crede că Azize a trimis pe cineva s-o sperie și s-o facă să se mute la conac.
Aslan încearcă să afle de la Hanife ce problemă are Azize cu Sadoglu. Ca să o întoarcă împotriva lui Azize, îi spune că în ziua când Azize se pregătea de ultima lovitură a răzbunării și de moartea ei, le-a trimis pe Sultan, pe Gonul și chiar și pe servitoarea Azize din oraș ca să le protejeze, doar pe ea a lăsat-o în casa dușmanilor. Hanife este devastată când află și se hotărăște să îi spună despre incendiul de la fermă. Stabilesc să se întâlnească în noaptea aceea mai târziu ca să vorbească.

Reyyan e sigură că Hazar nu l-a împușcat pe Mehmet dar se teme că Miran va afla că Nasuh crede că el a făcut-o. Îl sună pe Aslan și îl roagă să nu spună nimănui pentru că Hazar e nevinovat. Aslan pune la cale un joc prin care să o țină aproape de el și îi spune că știe că este nevinovat fiindcă o persoană misterioasă i-a trimis niște bilete prin care l-a îndrumat spre Midyat și i-a zis că dacă va dovedi că nu Hazar i-a împușcat pe părinții lui Miran, își va găsi familia și va îndepărta obstacolele dintre ea și Miran.
Reyyan îl crede și se întâlnește cu el ca să vadă acele bilete, ea sperând că persoana din spatele lor o va ajuta să dovedească că Hazar este nevinovat.
Aslan îi zice că pe unul dintre bilete scria să stea aproape de Nasuh pentru că el are un secret. Îi cere să se logodească cu el ca să-l ajute să afle ce ascunde Nasuh dar Reyyan refuză și îi spune să nu îi mai ceară niciodată așa ceva.
Între timp Miran se gândește că Aslan are legătură cu persoana care le-a trimis biletele prin care au aflat adevărul despre trecutul lui Dilsah și intră în casa lui ca să caute scrisoarea pe care el a spus că a primit-o de la un necunoscut în care i s-a spus că a fost adoptat și că familia lui este din Midyat. Când a scris biletele pe care i le-a arătat lui Reyyan, Aslan a făcut mai multe ciorne care au rămas în biroul lui iar Miran le găsește și își dă seama că Aslan le-a trimis biletele.
Îl sună și îl cheamă să se întâlnească în afara orașului ca să îi ceară socoteală. Aslan nu știe că Miran a găsit ciornele și fiindcă se așteaptă să facă altă scenă de gelozie, o anunță pe Reyyan ca să meargă să vadă. Mahfuz află că cei doi se întâlnesc și ca să îl salveze pe Miran, o sună pe Azize și îi spune să meargă acolo.
Când cei doi se întâlnesc, se luptă pe marginea unei stânci până când Miran cade de pe stâncă. Aslan îl prinde de mână și îi spune că probabil se întreabă dacă îl va salva iar Miran scoate arma și o îndreaptă spre el spunându-i să se salveze pe el. Azize privește din depărtare și îl pune pe Mahmut să îl împuște pe Miran. Mahmut trage focuri de armă în direcția lor iar Miran cade în râu.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 43 de la TV este episodul 40 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.