Hercai episodul 45 (rezumat)

11,880

După ce Gonul l-a împușcat pe Miran, el a căzut în groapa unde căzuse Reyyan și își pierde cunoștința. Reyyan o imploră pe Gonul s-o ajute să-l scoată de acolo și promite că se desparte de el, numai să-l salveze. Gonul îl sună pe Azat și îi spune să meargă după Reyyan apoi vrea să se împuște dar Cihan o oprește fiindcă vrea s-o ducă la Azize crezând că ea o va pedepsi aspru pentru că i-a ucis singurul nepot.
Cihan o ajută pe Reyyan să iasă din groapă însă pe Miran îl lasă acolo mințind-o că a murit, apoi o urcă în mașină și o duce cu forța acasă. Reyyan este devastată și când reușește să fugă de acasă, merge la locul unde i-a pus Miran leaganul și vrea să se sinucidă.

Aslan și Harun au aflat motivul răzbunării lui Azize. După ce aceasta a scăpat din incendiu, mama lui Nasuh i-a spus că el mai avea o iubită în Istanbul, că tipa era însărcinată și că s-au căsătorit fiindcă el oricum nu a iubit-o iar copilul lor a murit în incendiu. Din cauza acestei presupuse trădări, Ayşe a jurat că își va face dreptate, și-a schimbat identitatea devenind Azize și a pus la cale acel plan de răzbunare care durează de zeci de ani.
Aslan îl convinge pe Harun să nu spună nimănui sub pretext că vrea să verifice întâi dacă este adevărat.

Hazar vorbește cu moașa din satul lui Dilşah și află că aceasta nu a făcut avort.
În timp ce Azize așteaptă cu bucurie vestea că Cihan l-a ucis pe Miran, acesta o duce pe Gonul acasă și îi spune că ea l-a împușcat.
După ce încearcă s-o consoleze pe Gonul, Azize se duce în satul unde se află Miran și îl cheamă pe Hazar acolo ca să-i spună că a fost fiul lui. Când ajunge în sat, Azize realizează că îi pare rău pentru Miran. Chiar înainte de a ajunge Hazar, vede că Miran nu se află în groapa unde i-a spus Cihan. Hazar află de la ea ce s-a întâmplat apoi află de la Cihan că Reyyan a dispărut și pleacă s-o caute, temându-se că își va face rău. Azize își pune oamenii să-l caute pe Miran.

Aslan o caută pe Hanife și gândindu-se că s-a răzgândit, îi trimite un mesaj în care îi spune că a găsit scrisoarea ei și acum știe totul despre trecutul lui Azize și că își va ține promisiunea și o va face să plătească pentru toți cei pe care i-a rănit.
Telefonul lui Hanife este la Azize și astfel aceasta află că Aslan a venit ca să se răzbune pe ea. Atunci realizează că toți cei dragi o urăsc și nu mai are pe nimeni ca s-o ajute să se răzbune, doar Miran i-a rămas fiindcă deși l-a crescut pentru răzbunare, a devenit ca un nepot pentru ea. Acum speră că îl vor găsi în viață. Mahmut o întreabă șocat dacă renunță la răzbunare dar ea îi răspunde că deși îi pare rău pentru Miran, nu renunță fiindcă i-a promis fiului său.

Azize îl întreabă deschis pe Aslan ce intenții are iar el îi spune că vrea să negocieze cu ea și că dacă i-o va da pe Reyyan, atunci el nu va spune familiei Sadoglu cine este ea. Aslan este foarte încrezător fiindcă e singurul ei nepot și crede că nu va risca să-l piardă. Azize nu se teme de amenințările lui iar după ce i-a pierdut pe copiii ei și pe Hanife, singurul lucru pe care nu vrea să-l mai piardă este răzbunarea.

Hazar îi cere socoteală lui Cihan pentru dispariția lui Reyyan și îl acuză că a vrut să-l ucidă pe Miran pentru ambițiile lui. Atunci Cihan îi spune că Nasuh l-a împușcat pe Mehmet și că Miran a aflat.

Azat l-a salvat pe Miran fiindcă știe că Reyyan nu ar putea să trăiască fără el.
S-a resemnat și acum vrea doar ca Reyyan să fie fericită.
Când Miran se trezește și află că Reyyan a dispărut, merge și o găsește la leagăn chiar în clipa când ea voia să se arunce de pe stâncă.
De acolo merg împreună la conacul Sadoglu, unde Reyyan îi înfruntă pe Cihan și pe ceilalți apoi își ia bagajul și pleacă cu Miran. Hazar și Azat îi susțin pe cei doi. După aceea merg la Aslan iar Miran îi spune că Reyyan i-a povestit situația cu biletele și îi propune să se ajute reciproc pentru a afla cine este familia lui și cine i-a ucis părinții. Aslan acceptă.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 45 de la TV este episodul 41-42 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.