Hercai episodul 51 (rezumat)

10,528

Azize acceptă condiția lui Fusun și ia arma să se împuște dar descoperă că nu este încărcată. Fusun îi spune că nu va scăpa atât de ușor și dacă vrea să i-o dea pe Dilsah, atunci să renunțe la numele de familie Aslanbey, să-i restituie averea și să plece. Fusun nu știe că Hazar este fiul lui Azize şi crede că ea vrea să-l convingă pe Miran să-l ucidă promițându-i în schimb că i-o va aduce pe Dilşah.
Mai târziu Azize îl răpește pe Harun crezând că i-o va da pe Dilsah în schimbul lui. Harun însă îi spune că Fusun este foarte periculoasă și că îl va găsi și îl va salva chiar dacă este nevoie să o ucidă. El nu este de acord cu răzbunarea lui Fusun și vrea ca nimeni să nu aibă de suferit, nici măcar Azize. O convinge pe Azize să-l elibereze ca s-o ajute s-o găsească pe Dilsah.

Hazar și Miran sunt fericiți că s-au regăsit și se înțeleg tare bine. Împreună construiesc o cameră pentru copil la cabană. Miran îi dă scrisoarea de la Dilsah pe care i-a dat-o Azize iar Hazar îl roagă să i-o lase lui. Mai târziu Zehra o găsește în buzunarul lui și se întreabă de ce o păstrează, mai ales că îi era destinată lui Miran, nu lui. Handan a avertizat-o că apariția lui Miran în viața lor, le va distruge căsnicia iar acum Zehra începe să-și facă griji.

Fusun merge la familia Sadoglu și le spune că nu este dușmana lor apoi îi ia pe Harun și pe Yaren la conacul Aslanbey.
Nasuh merge la Miran și îi spune că chiar dacă amândoi au făcut multe greșeli, de acum sunt o familie și îl iubește la fel ca pe Azat. Își cere iertare că nu a ajutat-o pe mama lui când i-a cerut ajutorul și organizează o cină specială pentru el în familie. Cihan participă la cină dar când Nasuh îi invită pe Miran și pe Reyyan să locuiască în conacul familiei, el le spune că nu va locui sub același acoperiș cu Miran. După ce Cihan și Handan pleacă, familia petrece un timp frumos iar Reyyan și Miran dansează, fericiți că sunt împreună cu cei dragi și în sfârșit au depășit toate obstacolele. Azize îi privește tristă din stradă, gândindu-se ce diferită ar fi fost viața ei dacă nu ar fi crezut-o pe mama lui Nasuh.

Gonul nu are încredere în Fusun și se întoarce acasă fiindcă nu vrea s-o lase să pună stăpânire pe conacul familiei.
Sultan pleacă la Kars pentru o perioadă sub pretext că are nevoie de un timp singură pentru a-și reveni după pierderea fiului ei. Aslan a supraviețuit și Sultan l-a ascuns cu ajutorul lui Harun iar acum merge să fie alături de el în perioada recuperării.

Asyie îl anunță pe Mahfuz că Reyyan este în pericol fiindcă Fusun vrea să-i facă rău. Mahfuz este foarte îngrijorat și îi spune să îl anunțe pe Hazar dacă află ceva. El speră că va fi eliberat curând.

Esma le spune lui Firat, lui Miran și lui Gonul că soțul lui Azize a abuzat-o și ea l-a ucis. Le zice că el este tatăl lui Firat și că ea a vrut să se sinucidă când a aflat că este însărcinată dar Azize a ajutat-o și i-a găsit o familie adoptivă. După ce a născut, Esma s-a decis să păstreze copilul și pentru a-i salva onoarea, tot Azize a rezolvat ca nimeni să nu afle adevărul ci toți să creadă că Esma l-a adoptat pe Firat.

Fusun o sună pe Azize și îi zice că îl va face pe Miran să o ucidă. Îi dă de înțeles că îi va face ceva lui Reyyan. Azize o sună imediat pe Reyyan dar ea închide telefonul fără să asculte ce are de spus.
Fusun îi trimite lui Reyyan o tavă cu plăcinte otrăvite iar ea le primește crezând că sunt de la Hazar. Azize merge într-un suflet la Reyyan și o găsește pe câmp în apropierea cabanei. Acesteia i se face rău după ce a mâncat plăcintele și își pierde cunoștința.
Fusun îl sună pe Miran și îl convinge să se întâlnească cu ea ca să-i spună ceva important. Nu îi spune despre ce este vorba iar oamenii ei urmează să i-o aducă acolo pe Dilsah.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 51 de la TV este episodul 47- 48 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.