Hercai episodul 53 (rezumat)

10,268

După ce Miran este luat de jandarmi, Hazar află că arestul este fals și că Miran a fost de fapt răpit. Nasuh spune familiei că este posibil ca în spatele acestui plan să fie Fusun. Toți pornesc în căutarea lui Miran iar Nasuh o caută și pe Azize.
Miran scapă cu ajutorul lui Mahmut și află că Cihan a pus să fie răpit.
Îl întreabă pe Mahmut de unde a știut unde este iar Mahmut îi spune că Azize se temea că el și Reyyan sunt în pericol și i-a dat ordin să-i protejeze pe ei și pe Hazar chiar cu prețul vieții. Miran nu crede așa ceva și nu are încredere în el.
Azize i-a cerut lui Mahmut să nu îi spună despre Fusun fiindcă nu vrea ca Miran să meargă să îi ceară socoteală și să se pună în primejdie.

Zehra a aflat de la Mahfuz că Dilsah trăiește. Știind că Hazar încă o iubește, se teme că ea le va distruge căsnicia și îi cere lui Mahfuz să nu le spună lui Hazar și lui Miran și să o ducă la Dilsah însă Mahfuz nu vrea să îi împiedice pe Miran și pe mama sa să se regăsească.
Mahfuz află de la Hazar că Reyyan a fost otrăvită și a pierdut un copil și că Miran a fost răpit. Și el bănuiește că Fusun a făcut toate acestea și o amenință. Atunci Fusun își dă seama că Dilsah este la el și pune pe cineva să îl urmărească și să o ia pe Dilsah iar pe el să îl împuște.

Miran îi spune doar lui Firat că Cihan l-a răpit. Își dă seama că Cihan s-a aliat cu Fusun împotriva lui și a lui Azize, dar nu e sigur dacă și Fusun a fost implicată în răpirea lor. Vrea să o găsească pe Azize fiindcă se gândește că dacă au fost răpiți amândoi în același timp, Cihan vrea ori să îl învinuiască pe el pentru dispariția ei, ori pe Azize pentru dispariția lui. Până când va înțelege ce urmărea Cihan, nu spune nimic familiei.
Ca să afle dacă Fusun a fost implicată, Firat merge la ea și îi spune că dacă i-o dă pe Azize, va transfera averea pe numele unui membru al familiei Aslanbey.
Fusun nu știe unde este Azize dar și-a dat seama că Cihan a răpit-o și îi spune lui Firat că o va găsi.
Reyyan este îndurerată după pierderea copilului și îi zice lui Miran să plece împreună de acolo pentru că nu vrea să îl piardă și pe el. Miran îi promite că nu se va pune în primejdie.

Nasuh află că Cihan vrea să o ucidă pe Azize cu arma lui Miran și îl urmărește când merge la ea. Cihan îi reproșează că din cauza lui Azize nu a iubit-o pe mama lui și nici pe el iar ea a murit de tânără din cauza supărării. Nasuh îi spune că dacă o ucide pe Azize, atunci și el va muri. Cihan nu înțelege cum poate să o iubească după ce le-a făcut atât de mult rău dar nu o mai împușcă.
Mai târziu Fusun află de la Cihan că Azize este cu Nasuh. O sună și o convinge să meargă la ea, spunându-i că Dilsah este la ea. Îl cheamă pe Firat la locul unde se vor întâlni, ca să i-o dea pe Azize în schimbul averii.

Fusun îl sună pe Miran să îi spună că îi va arăta că nu este dușmana lui și că musafirul pe care trebuie să i-l prezinte a sosit. Întâmplător, Hazar se afla lângă telefon și raspunde iar Fusun îi spune toate acestea neștiind că este el. Hazar nu îi spune lui Miran și se duce el unde l-a chemat Fusun pentru că se gândește că musafirul este Azize. Când ajunge acolo, Hazar se întâlnește cu Dilsah.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.