Hercai episodul 55 (rezumat)

8,815
https://youtu.be/77-l1BM0rMA

Miran merge la conacul Sadoglu după ce află că mama lui trăiește și că se află acolo.
Fericirea lui este umbrită de faptul că ea îl respinge fiindcă nu crede că este fiul ei.
Devastat, îi face multe reproșuri lui Azize dar îi spune că nu merită nici măcar să o ucidă. Azize îi spune cât de mult regretă apoi adună vecinii în piața orașului și le spune tot ce a făcut familiei Sadoglu. Miran îi spune că asta nu îi va convinge să o ierte fiindcă orice ar face nu va putea să dea înapoi ce a luat de la el, de la Reyyan, Hazar și Dilsah.
Atunci Azize vrea să se împuște dar Reyyan o oprește și îi spune să nu aleagă calea ușoară și că trebuie să trăiască dacă vrea să plătească pentru ce a făcut și chiar dacă nu îi va convinge să o ierte, măcar să trăiască restul vieții încercând să fie o persoană bună.

Când Hazar află de la Nasuh care este adevăratul motiv al răzbunării lui Azize, este și mai furios pe ea și îi spune că nu o va ierta niciodată. Pe de altă parte Hazar se ceartă cu Zehra când află că este geloasă pe Dilsah și că a încercat s-o convingă să plece, împiedicând-o să se întâlnească cu fiul și mama ei.

Miran e disperat când vede că nimic nu o poate convinge pe Dilsah că este fiul ei. La insistențele lui Reyyan, el îi cere lui Azize să îi spună că a mințit-o că fiul ei a murit dar Dilsah nu o crede nici pe ea.
Atunci Miran o duce să îi arate că mormântul care credea că este al lui, este gol.
Între timp, Yaren l-a convins pe Harun că și ea are sentimente pentru el și că își dorește ca căsnicia lor să fie reală. Nu după mult timp însă, Harun a aflat că ea vrea doar să aibă un copil cu el și să devină doamna conacului Aslanbey și atunci s-a hotărât să divorțeze și a vrut să o ducă la conacul Sadoglu. Yaren i-a luat pistolul și a amenințat că se sinucide și în timp ce el încerca să i-l ia, a fost împușcat mortal. Yaren le-a cerut ajutorul părinților ei iar ei vor să ascundă ce s-a întâmplat în speranța că Fusun va crede că Azize l-a împușcat.
Fusun îi urmărește de departe pe Dilsah și pe Miran și chiar atunci află vestea despre fiul ei. Crezând că Azize l-a ucis, trage focuri de armă asupra lor pentru a-l răzbuna.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.