Hercai episodul 64 (rezumat)

8,251

Reyyan îi spune lui Miran că ea va muri când îl va naște pe fiul lor. Miran insistă să facă avort și fiindcă nu poate să o convingă, îi promite că va găsi o modalitate prin care să îi salveze pe amândoi.
Când află de la Azra că Reyyan este în această situație din cauza că Fusun a otrăvit-o, merge la ea și îi spune că o va face să plătească. Fusun se teme de amenințările lui și încearcă o altă alianță cu Cihan dar el refuză. Atunci Fusun incendiază clădirea fundației de caritate înființată de Miran și de Reyyan, știind că familia Sadoglu vor crede că Cihan a făcut-o și îi întoarce astfel unii împotriva altora. Miran îl bate pe Cihan și promite că îl va face să plătească iar Reyyan abia îl convinge să renunțe la răzbunare.
Azize le spune că este sigură că Cihan e nevinovat și bănuiește că Fusun a făcut-o. Și Azra își dă seama și îi spune lui Fusun că nu mai vrea să aibă nici o legătură cu ea. Din nou, Fusun îi învinuiește pe Miran și pe Cihan pentru că și-a pierdut fiica.

Dintre toate pierderile suferite până acum, de data aceasta Miran este mai devastat ca oricând, nu poate să își imagineze viața fără Reyyan și nu ar renunța nici la fiul lor. Într-o scenă emoționantă, Miran nu merge pentru sprijin la părinții cărora le-a dus dorul atâția ani ci merge la bunica care l-a crescut. Azize îl asigură că îi vor salva pe amândoi și îl încurajează.
Când Hazar află situația, merge la Azize și îi spune că nu știe dacă va putea vreodată să o accepte și să o ierte dar vrea să încerce pentru a-i îndeplini dorința lui Reyyan. O duce acasă la Miran și Reyyan și iau cina în familie.

Miran se interesează despre clinici bune din străinătate.
Azra îi spune despre un medic foarte bun și renumit, dar care a renunțat la profesie de când și-a pierdut fiica și a dispărut de câțiva ani. Miran îl găsește însă el refuză să îi ajute.
Atunci se interesează despre o clinică din Berlin și vor să plece acolo dar lui Reyyan i se face rău chiar înainte de a pleca la aeroport, ajunge la spital iar Azra le spune că situația este foarte gravă și trebuie să ia o decizie cât mai repede. Miran insistă mult ca Reyyan să facă avort. În ultima clipă, medicul recomandat de Azra îl sună și îi spune că a studiat cazul și există o soluție pentru a-i salva și pe Reyyan și pe fiul lor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.