Hercai episodul 66 (rezumat)

11,245

Episodul începe cu înmormântarea lui Hazar.
Reyyan este în comă și se trezește după câteva zile.
Azize l-a denunțat pe Cihan crezând că el l-a împușcat pe Hazar iar el este arestat.
Azize așteaptă ca Reyyan și Umut, fiul ei să ajungă acasă cu bine apoi vrea să îl răzbune pe Hazar și să se sinucidă.
Cihan îl cheamă pe Miran și îl convinge că nu el l-a împușcat pe Hazar. Reyyan vede că Miran caută să se răzbune și îl pune să aleagă între familie și răzbunare.
Azize își retrage plângerea fiindcă vrea ca Cihan să fie în libertate ca să îl poată ucide.

Miran îl găsește pe Ercan, tipul care a răpit-o pe Yaren la ordinul lui Fusun. El promite că îi va spune cine l-a ucis pe Hazar dar îi cere ca mai întâi să îi salveze familia care este în mâinile oamenilor lui Fusun. În timp ce Miran pleacă să se ocupe de asta, Azize rămâne cu Ercan. Îi aduce acolo pe Cihan și pe Fusun și vrea să îi ucidă pe amândoi apoi să se sinucidă, ca să îi scape astfel pe Miran și pe Reyyan de toți cei care le-au făcut rău, inclusiv de ea.
Chiar atunci apar Miran și Nasuh acolo. Înainte de a muri, Azize vrea doar să audă de la Ercan cine i-a ucis fiul dar Ercan îi spune doar lui Miran că a fost Fusun. În timp ce Miran se străduiește s-o convingă pe Azize să nu se împuște, Reyyan îl sună și îl cheamă în ajutor fiindcă oamenii lui Fusun au intrat în casa lor. Miran pleacă în grabă spre casă dar nu ajunge la timp iar fiul lor Umut este răpit.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.